Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо відвідати кінотеатр імені Т.Г.Шевченка в м.Вижниця

Дата: 23.07.2024 16:25
Кількість переглядів: 94

В кінотеатрі імені Т.Г.Шевченка в м.Вижниця заплановані покази документального фільму, що досліджує військовий гумор та стійкість. Через 3 теми – воєнний побут, «паперова» армія та бойові курйози – глядачі зможуть побачити, як українці жартують, аби лишатися собою та продовжувати боротьбу з ворогом. Героями стрічки стали українські військові з 17-ої окремої танкової бригади, медичної служби Інтернаціонального легіону, Групи Тора та Групи Молота.

Фото без опису

Сеанси (великий зал):

23 - 31 липня - 17:00 год. ВХІД ВІЛЬНИЙ 

 

Історія Ягни — молодої жінки в польському селі наприкінці 19-го століття. У цьому осередку пліток й постійної ворожнечі багатих і бідних тримає разом лише гордість за свою землю, відданість колоритним традиціям і глибоко вкорінений патріархат. Вирішивши обрати власний життєвий шлях, жінка опиняється між суперечливими бажаннями найбагатшого фермера села, його старшого сина та можновладних чоловіків. Спротив Янги приводить її на шлях трагічного зіткнення з сільською громадою.

Фото без опису

Сеанси (великий зал):

26 липня - 15:00 год. 

27 липня - 19:00 год.

28 липня - 19:00 год.

 

«Мавка. Лісова пісня»  — український 3D-анімаційний фентезійний фільм, створений студією «Animagrad» («Film.UA Group») за мотивами драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня» та на основі образів слов'янської й української народної міфології. Режисерами мультфільму стали Олександра Рубан і Олег Маламуж.

Фільм оповідає про взаємодію та протистояння двох світів: чарівного і людського. Провідною темою, за сюжетом, є любовна лінія між лісовою Мавкою та селянином Лукашем, а також їх боротьба з лиходійкою Килиною, яка прагне заволодіти чарівним лісовим джерелом.

Фото без опису

Сеанси (великий зал):

24 липня - 15:00 год. 

25 липня - 15:00 год.

26 липня - 12:00 год.

 

В українських Карпатах трапилася аномалія, якої раніше не було за всю історію людства. Сонячне затемнення вплинуло на те, що відкрився міжчасовий портал, який переніс хлопчика Віктора в середньовічну Київську Русь, в 1120 рік від Різдва Христового. Там школяр знаходить славних легендарних богатирів, про реальне існування яких ніхто не був упевнений. Вони повинні боротися проти армії половців, які хочуть досягти перемоги за будь-яку ціну. Для цього вони використовують не тільки всю доступну для того часу зброю, а й чорну магію і таємничі предмети. І їм потрібен Віктор, який за легендами повинен відкрити силу могутнього артефакту. Хлопчик чудово вливається в це середовище і розуміє, що від його дій в цій епосі залежить доля не тільки його майбутнього, а й усього людства.

Фото без опису

Сеанси (великий зал):

30 липня - 15:00 год. 

31 липня - 15:00 год.

1 серпня - 16:00 год.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь