Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо відвідати кінотеатр імені Т.Г.Шевченка в м.Вижниця

Дата: 07.08.2024 17:44
Кількість переглядів: 51

В кінотеатрі імені Т.Г.Шевченка в м.Вижниця заплановані п окази українського радянського художнього фільму режисера Сергія Параджанова, відзнятий у 1964 році на кіностудії імені Олександра Довженка. Екранізація однойменної повісті Михайла Коцюбинського. За операторство відповідав Юрій Іллєнко, за композицію Мирослав Скорик.

У маленькому гуцульському селі в українських Карпатах юнак на ім’я Іван полюбив Марічку, — дівчину, чий батько вбив його батька. Готуючись до весілля, Іван їде на заробітки, а поки його немає, Марічка, рятуючи ягняти, тоне в гірській річці. Горю Івана співзвучні ритми архаїчного гуцульського життя, пишність буйство весіль і поховань, зміна пір року і краса природи.

Фото без опису

Сеанси (великий зал):

13 серпня - 16:00 год. 

14 серпня - 18:00 год.

15 серпня - 18:00 год.

Вартові планети

На далекому та безлюдному березі лежить сірий кит. Група чоловіків та жінок організують його спасіння. Поки триває порятунок кита, ми можемо дізнатися більше про цих дивовижних тварин. Вже понад 50 млн. років вони відіграють важливу роль в екосистемі нашої планети.

Документальний фільм «Вартові планети» зняв за власним сценарієм режисер Жан-Альбер Лієвр. Усе своє життя від присвятив роботі над проектами, направленими на збереження довкілля. 1997 року Лієвр разом з однодумцями заснував компанію з виробництва документальних фільмів. Відтоді його роботи неодноразово здобували призи на Міжнародному кінофестивалі дослідницьких фільмів та Міжнародному кінофестивалі екологічних фільмів у Бурже. Свій новий проект він прагнув зняти, залучивши якнайменше персоналу. Зазвичай окрім нього це були оператори дронів для зйомок з повітря, дайвери та рибалки. Фільмували у різних куточках світу – Гренландія, Мексика, Маврікій та Аргентина.

Фото без опису

Сеанси (великий зал):

09 серпня - 15:00 год. 

10 серпня - 18:00 год. 

11 серпня - 18:00 год. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь