Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продзвенів дзвінок – новий навчальний рік розпочато!

Дата: 04.09.2024 09:42
Кількість переглядів: 46

Дзвінок вже продзвенів, і наші учні готові зануритися у захоплюючий світ знань, пригод та нових досягнень! Це новий старт у 2024/2025 навчальному році. Збройним Силам України щира подяка за першовересневу зустріч та можливість розпочати новий навчальний рік.

Діти, нехай кожен урок приносить вам нові відкриття і незабутні враження!

Батьки, дякуємо за вашу підтримку та віру в наших учнів. Ваші зусилля і любов допомагають дітям стати кращими і досягати великих висот.

Педагоги, вітаємо вас із початком нового навчального року! Ваша відданість і натхнення є ключем до успіху учнів. Разом ми зробимо цей рік яскравим і продуктивним!

У кожному закладі громади, як і у всіх школах України, відбувся традиційний перший урок. Це гарна можливість для вчителів встановити контакт із дітьми, згуртувати їх, змотивувати, обговорити актуальні питання та налаштувати на навчання. В кожному класі це були важливі теми про Україну та її захисників, про сьогодення та майбутнє, про сподівання та мрії.

Виконавчий комітет Вижницької міськорї ради бажає успішного та продуктивного навчального року! Нехай отримані знання допоможуть учням досягти високих цілей та побудувати яскраве майбутнє.

Мирного навчального року ! Разом до ПЕРЕМОГИ!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь