Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

02 Листопада, 2023 р., 12:04
105 років тому, 3 листопада 1918 року в Чернівцях відбулося Буковинське віче. Його результатом стало проголошення возз'єднання Північної Буковини із Західно-Українською Народною Республікою та подальшу Злуку з «Великою Україною». Наші предки буковинці вже тоді зрозуміли і проголосували за неподільну соборну незалежну Україну, одностайно висловили свою мрію щодо приєднання українських земель, які на той час були під окупацією австро-угорської імперії, до України. Вони це зробили цивілізовано, конституційно, відповідно права народів на своє національно-державне визначення. Виконавчий комітет Вижницької міської ради запрошує жителів та гостей міста 3 листопада на 12.00 год. на Вічовий Майдан у Вижниці, біля каплички, що була збудована на честь 75-ї річниці Буковинського віча, на покладання квітів та мітинг за участю представників влади та громадськості, з метою вшанування тих людей, які боролися за свободу та Незалежність України. Разом до ПЕРЕМОГИ!
02 Листопада, 2023 р., 10:56
01 листопада,  відбулось засідання виконавчого комітету Вижницької міської ради. На порядок денний було винесено 21 питання, серед основних: Про організацію обліку дітей дошкільного та шкільного віку та учнів на території Вижницької громади; Про надання грошової компенсації за придбання шкільного одягу та спортивної форми дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, які навчаються у закладах загальної середньої освіти Вижницької територіальної громади на 2023/2024 навчальний рік; Про роботу із сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах; Про стан збереження житла за дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування; Звіт відповідальної  особи  Чорногузівського старостинського округу про здійснення  видобутку  копалин місцевого значення (суміш гравійно-піщана, кам’яниста) та їх використання; Про встановлення оплати за оренду міні-майданчиків зі штучним покриттям на території Вижницької міської територіальної громади; Про взяття на обслуговування КУ «Центр надання соціальних послуг» Вижницької міської ради та обслуговування відділенням стаціонарного догляду с. Коритне; Про звільнення батьків  від батьківської плати за харчування дітей  в  ЗДО громади та затвердження на листопад місяць батьківської плати за харчування однієї дитини в день; Капітальний ремонт (відновлення) частини дорожнього покриття вул. Ю.Федьковича в м. Вижниця Вижницького району Чернівецької області та ряд інших важливих питань.
27 Жовтня, 2023 р., 12:42
26 жовтня 2023 року відбувся спільний концертно-патріотичний захід  педколективу та учнів Іспаської школи мистецтв разом з вчителями Іспаської гімназії на підтримку Збройних Сил України та випускників даних закладів, які зараз знаходяться  на  фронті. Учнівські творчі колективи, ансамблі малих форм і  солісти-інструменталісти представили яскраву та змістовну програму, наповнену  українськими мелодіями, сучасними композиціями, патріотичними творами  українських авторів, які гармонійно поєднувалися зі словами вдячності та пошани до  героїчних захисників нашої рідної неньки-України.
27 Жовтня, 2023 р., 09:44
Ти Богом дана в нагороду,
26 Жовтня, 2023 р., 12:41
Замовник :Вижницька міська рада UA-2023-10-26-009190-a Проводиться закупівля: ДК 021:2015: 55510000-8 — Послуги їдалень В складі пропозиції Учасник подає лист-гарантію, складену в довільній формі, за підписом уповноваженої особи учасника та завірену печаткою (за наявності), щодо дотримання учасником в своїй діяльності Закону України «Про санкції», Указу Президента України від 02 квітня 2021 року № 140/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 02 квітня 2021 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)",а також про те, що запропонований товар не буде поставлятись з Республіки Білорусь та країни–агресора (зокрема з Російської Федерації) Очікувана вартість закупівлі:597735,00 грн. Предмет закупівлі - ДК 021:2015: 55510000-8 Термін поставки товару - до 31.12.2023 р.
26 Жовтня, 2023 р., 09:34
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження!
24 Жовтня, 2023 р., 14:42
За результатами розгляду листа Науково-дослідного інституту вивчення проблем злочинності імені академіка В.В.Сташиса від 06.10.2023 № 354-01-55/24 щодо проведення анонімного опитування серед населення з метою виявлення конкретних проблем  захисту прав людини серед місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб у Чернівецькій області, Департамент соціального захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації (обласної військової адміністрації) звертається до жителів та гостей громади з проханням пройти анонімне опитування за посиланнями:
19 Жовтня, 2023 р., 16:00
18 жовтня на стадіоні «Черемош» у місті Вижниці відбулась спартакіада серед допризовної молоді закладів загальної середньої освіти Вижницької громади.
19 Жовтня, 2023 р., 09:52
18 жовтня, відбулось  засідання 32-ої сесії VIII скликання Вижницької міської ради, на якому розглядалось 26 питань. Серед основних: Про стан дотримання земельного законодавства при використанні землі на території громади; Звіт постійної комісії міської ради з питань сільськогосподарського виробництва, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища; Про облаштування Алеї Героїв на території Вижницької територіальної громади; Про надання дозволу на розробку Детального плану території; Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок; Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 9 місяців 2023 року; Про затвердження Положення, структури та штатної чисельності КУ «Центр надання соціальних послуг» Вижницької міської ради; Про затвердження Програми забезпечення проведення заходів територіальної оборони, Вижницької міської територіальної громади з підготовки населення до участі в русі національного спротиву, підтримки добровольчого формування Вижницького району на 2024-2025 р.р.; Про передачу майна з державної у комунальну власність  та ряд інших важливих питань. Депутати активно приймали участь в обговоренні питань порядку денного та інших питань, що розглядались на сесії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь