Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

13 Листопада, 2023 р., 17:48
Замовник :Вижницька міська рада
13 Листопада, 2023 р., 11:10
Листопадового сонячного дня Міліївський опорний ліцей ім. Дмитра Загула радо зустрічав хлібом-сіллю на вишитому рушнику шанованих гостей. З вітальним словом до присутніх звернувся директор ліцею Олександр Кузик і запросив на урочисту частину свята. Шанованими гостями свята були: О.Чепіль – міський  голова, В. Вятковський – заступник начальника Вижницької військової адміністрації, В.Гафюк – староста  Міліївського старостинського округу, В.Джуран – голова Чернівецької обласної організації національної спілки письменників України, В.Антофійчук – професор, доктор філологічних наук ЧНУ ім. Юрія Федьковича, Д.Никифоряк – голова  Вижницького районного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Т.Шевченка,  М.Кисилиця – директорка  (редакторка) газети «Вижницькі обрії», С.Кириляк – заслужений  журналіст України, Л.Гордейчук, І.Фрацовір – поети  нашого краю, В.Овадюк, В.Андрич, О.Кошман – працівники  культури Міліївського БНТД.
10 Листопада, 2023 р., 16:11
Замовник :Вижницька міська рада
10 Листопада, 2023 р., 10:23
З метою оперативного інформування мешканців громади про зміни у пенсійному законодавстві та інші  важливі новини з питань пенсійного забезпечення, соціального страхування, пільг та субсидій просимо стежити за сторінкою за посиланням:
10 Листопада, 2023 р., 09:10
Вижницька міська рада надає інформацію щодо закладів місць компактного проживання, які діють на території Вижницької міської ради:
10 Листопада, 2023 р., 09:09
1. Назва проєкту містобудівної документації на місцевому рівні
09 Листопада, 2023 р., 16:56
Сьогодні в Україні відзначається день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Виконком Вижницької міської ради щиро вітає усіх причетних до цього свята! Ваш професіоналізм та майстерність зберігають, розвивають і постійно збагачують нашу національну культуру, а творчість аматорів мистецтва засвідчує вірність рідній Вижниччині, краса якої втілюється у збереженні народних традицій та любові до джерел народного мистецтва. Основа будь якої культури перш за все – в самій людині. Бути працівником культури – це означає займатись улюбленою справою, бути в центрі найцікавіших, захоплюючих та яскравих подій, йти в ногу з часом, набиратись мудрості й досвіду у старшого покоління, запалювати маленькі зірочки таланту в дітях. Ви привносите в життя людей творчість, мистецтво та, як наслідок, гармонію й красу. Ваша праця по збереженню та примноженню духовних цінностей – одна із найбільш благородних і відповідальних місій. Саме Ви сприяєте гармонійному розвитку особистості, прищеплюєте любов до творчості у підростаючого покоління, збагачуєте духовний світ жителів Вижницької громади, робите наше життя яскравішим. Нехай кожен день вашого життя дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог. Зі святом!!! Разом до ПЕРЕМОГИ!
09 Листопада, 2023 р., 16:52
Святкування Храмового свята Вижницької церкви Святого Архангела Михаїла на честь відзначення 100- річчя її заснування.
09 Листопада, 2023 р., 15:40
Вижницьке відділення АТ «Чернівцігаз» проводить роботи по підготовці газового господарства об’єктів систем газопостачання Вижницького р-ну. до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 рр. та інформує Вас, що в зв’язку з аварійно-відновлювальними роботами на газопроводі низького тиску в м.Вижниця буде припинено газопостачання з 9:00 год. 10.11.2023р.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь