Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

03 Жовтня, 2023 р., 12:53
Збірна команда Вижницької ТГ посіла перше місце в обласних змаганнях Чернівецької територіальної організації  ГО «ВФСТ» КОЛОС»» серед команд міських територіальних громад.
03 Жовтня, 2023 р., 10:27
Робимо все можливе, щоб українські військові отримували всі необхідні послуги швидко та зручно. На Гіді з державних послуг ветерани та члени їхніх сімей можуть знайти покрокові інструкції про те, як оформити потрібні довідки чи одержати допомогу від держави. Шукайте потрібний сервіс у добірці послуг для захисників та захисниць України на Гіді
02 Жовтня, 2023 р., 11:48
01 жовтня, біля підніжжя символічної братської могили "Борцям за волю України", що на околиці Рівня міста Вижниця, відбулося урочисте зібрання з нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва, Дня створення армії УПА, Дня територіальної оборони України та Дня ветерана. Адже, сьогоднішній день увібрав у собі цілу низку визначних пам'ятних дат з історії нашої держави.
29 Вересня, 2023 р., 17:02
Виконавчий комітет Вижницької міської ради надсилає щирі вітання з нагоди відзначення Дня захисника та захисниці України, Свята Покрови Богородиці та Дня українського козацтва. З глибокою повагою ми вшановуємо тих особистостей, які у кращих традиціях нашого славного козацтва стоять на захисті Української державності, оберігаючи цілісність та незалежність нашої країни від ворожих зазіхань. Щирі слова вдячності та шани захисникам за самовіддане служіння Україні, її народу. З сумом та жалобою згадаймо тих, хто віддав життя за нашу державу. Нехай Пресвята Богородиця додасть нам віри у перемогу, охоронить наші родини від лиха й печалі, підтримає та надихає наших оборонців, захистить їх від ворожих куль. З нагоди свят щиро бажаємо усім міцного здоров’я, твердості духу, бути завжди на висоті, впевнено йти до своєї мрії, залишатися вірними своїм цілям, незалежно від життєвих обставин, примножувати добрі справи задля добробуту рідної країни. Мирного неба над головою усім нам ! Нехай Присвята Богородиця береже Україну під своїм Покровом!
29 Вересня, 2023 р., 17:00
Шановні працівники закладів освіти, ветерани педагогічної праці! Прийміть найтепліші та щирі вітання з професійним святом – Днем працівника освіти! Виконавчий комітет Вижницької міської ради висловлює сердечну вдячність всім працівникам закладів освіти Вижницької територіальної громади за нелегку, але дуже почесну працю, а найголовніше, за ставлення до неї з любов’ю і творчою віддачею. Це величне свято усіх хто обрав непросту дорогу скромної і благородної праці освітянина, хто щоранку поспішає до навчальних закладів, щоб творити завтрашній день України. Нехай Вам завжди посміхається доля, даруючи міцне здоров’я та довголіття, здійснюються усі ваші професійні задуми та найзаповітніші мрії, а у Ваших домівках завжди панують любов, злагода та добробут! Бажаємо вам мирного неба, незламного духу, впевненості у собі та в Україні. Вперед до Перемоги, кожен на своєму місці!
29 Вересня, 2023 р., 16:58
Шановні працівники бібліотек та поціновувачі книг! Виконавчий комітет Вижницької міської ради вітає вас з Всеукраїнським Днем бібліотек – 30 вересня! Бібліотека – це велика планета книг, журналів і газет. Головним гідом цієї планети є бібліотекар, мудрий та всезнаючий. Тож сьогодні у це гарне свято, бажаємо, нехай Храм знань поповнюється новими читачами. Нехай книжковий фонд не бідніє, а наповнюється. А читачам, усім, хто любить і шанує книгу, бажаємо щасливих відкриттів непрочитаних сторінок. Міцного здоров'я, гармонії, світлих мрій та сподівань. Миру нам усім і Перемоги! Все буде Україна!!!
29 Вересня, 2023 р., 15:34
02 ЖОВТНЯ 2023 року о 14 год. в залі засідань Вижницької міської ради відбудеться презентація представниками Чернівецької обласної державної адміністрації представникам бізнесу Вижницької міської територіальної громади міжнародних, державних та регіональних програм підтримки в умовах воєнного стану.
29 Вересня, 2023 р., 09:00
Жовтень 2023 примітний тим, що кілька дат, які раніше відзначали 14 жовтня, тепер, згідно з указами Президента України через реформу церковного календаря перенесено на 1 жовтня. 1 жовтня 2023 року - День захисників і захисниць України (День захисника України), День українського козацтва, День працівників освіти (День вчителя), Міжнародний день літніх людей. Виконавчий комітет Вижницької міської ради запрошує жителів та гостей міста Вижниці на мітинг з нагоди Дня захисника та захисниць України, який відбудеться 01 жовтня 2023 року о 12.00 год. біля насипної могили-хреста «Борцям за волю України» о. Рівня.
28 Вересня, 2023 р., 17:46
У Вижниці відбувся Форум «Справедливий світ для всіх, незалежно від віку» в рамках міні ініціативи , Ініціативної групи «Вижницька родина» в партнерстві з Вижницькою міською радою з нагоди Дня людей похилого віку. Мета заходу – взаємодія влади, міжнародної спільноти та людей старшого віку у вирішенні гуманітарних питань та дозвілля в Вижницькій громаді для літніх людей. Форум зібрав понад 70 осіб літнього віку, активістів, представників органів місцевої, районної та обласної адміністрації. - привітали гостей з прийдешнім Днем людей похилого віку; - обмінялися досвідом Міжнародної спільноти в реагуванні на потреби літніх людей; - напрацювали спільні рекомендації щодо включення людей похилого віку в План Гуманітарного реагування на 2024р. Форум «Справедливий світ для всіх, незалежно від віку» - сходинка в адвокаційні кампанії по включенню старших людей до гуманітарних Програм на 2024р. На форумі були присутні : - Голова Вижницької міської ради – Олексій Чепіль; - Представниця Департаменту соціального захисту населення Чернівецької військової адміністрації – Олена Завадська; - Заступниця голови Вижницької районної адміністрації – Анна Гринчук; - Представниця Міжнародної організації HelpAge International – Ніна Пряділя; - Представниця Міжнародної організації з міграції (МОМ) – Ніка Савчук Захід в рамках Проєкту «Сприяння згуртуванню постраждалих громад» впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Уряду Республіки Корея
27 Вересня, 2023 р., 09:22
За підтримки міського центру «Спорт для всіх» Вижницької міської ради, у Вижницькому фаховому коледжі мистецтва та дизайну проведенно волейбольний турнір серед студентських та учнівських команд, пам'яті колишнього керівника фізичного виховання коледжу, Майстра спорту - І. С. Дучука.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь