Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

04 Квітня, 2023 р., 10:01
Екофлоу – це портативна зарядна станція нового покоління. Завдяки застосуванню інноваційних технологій вона здатна швидко акумулювати величезні запаси електрики, а за відсутності світла можливість заряджати одночасно багато пристроїв. Залежно від моделі та комплектації, на корпусі такої станції є від 9 до 12 вихідних портів різного типу, і до кожного можна підключати гаджет. Це розетки, USB, прикурювачі автомобільні та інші виходи. Кількість пристроїв, підключених до станції, не обмежується, головне – щоб сумарне споживання було не вище за потужність ЕкоФлоу; висока потужність. Вона може досягати 3,6 кВт та вище, залежно від моделі. А це стільки ж, як у побутового генератора;рекордна швидкість заряджання. Повністю заповнити заряд від електромережі можна лише за 96 хвилин. Плюс можна заряджати ЕкоФлоу від сонячних панелей або автомобільного прикурювача – правда, для цього потрібно трохи більше часу; абсолютна безпека.
31 Березня, 2023 р., 12:47
У минулому році в рамках Програми USAID DOBRE дизайнери із залученням громадськості розробили концепцію громадського простору для Вижницької громади на території Вічевого майдану.
31 Березня, 2023 р., 11:06
З метою забезпечення реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, вдосконалення системи надання допомоги постраждалим від насильства та враховуючи потреби Вижницької територіальної громади в наданні комплексної соціально-психологічної допомоги, а також соціальних послуг особам, постраждалим від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.
31 Березня, 2023 р., 09:15
30 березня, у місті Вижниця відбулося відкриття сенсорної ігрової кімнати для дітей за сприяння та партнерства з Міжнародною благодійною організацією «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» України, яка з 2003
30 Березня, 2023 р., 12:21
Оголошення про оприлюднення проєкту регуляторного акта Увага!  
30 Березня, 2023 р., 09:50
Створення Молодіжного простору «Carpathian Gate» у Вижницькій територіальній громаді реалізовано для підвищення рівня залучення молоді до процесу розвитку молодіжної політики та умов для реалізації ініціатив молоді громади шляхом розбудови молодіжної інфраструктури і забезпечення різних форм дозвілля.
29 Березня, 2023 р., 16:02
28 березня 2023 року Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) і Чернівецька обласна військова адміністрація підписали меморандум про співпрацю, яка триватиме до середини 2025 року. Протягом цього періоду громади-партнери Програми отримають співфінансування проєктів, а також навчальну та консультаційну допомогу для посилення спроможності місцевого самоврядування.
29 Березня, 2023 р., 09:38
Витяг про місце проживання – одна з найпопулярніших довідок, яка необхідна під час запису дитини до садочка чи школи. Раніше, щоб отримати цю «довідку про прописку», потрібно було йти до ЦНАПу чи органу реєстрації. Тепер завдяки співпраці Мінцифри, МВС та ДМС України, її можна оформити за 1 хвилину на порталі Дія.
29 Березня, 2023 р., 09:25
Вже зовсім скоро школярів України чекає Національний мультипредметний тест та вступна кампанія-2023.
29 Березня, 2023 р., 09:24
Впродовж 2022 року 65 безробітних м.Чернівців, Герцаївщини та Кельменеччини залучалися до громадських робіт соціального спрямування. 13 безробітних та шукачів роботи здійснювали супровід осіб з інвалідністю по зору, 40 працювали із соціально вразливими верствами населення, 12 займалися інформуванням населення про можливість отримання субсидій та здійснювали технічну обробку документів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь