Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 Березня, 2023 р., 12:52
Гра в шахмати та шашки змушує мозок думати,мислити,прораховувати ходи наперед,аналізовувати ситуацію. В змаганнях з шашок серед чоловіків традиційно переможцем став ветеран,кандидат в Майстри спорту Василь Лучик. Серед жінок студентка коледжу Романюк Віта( ІІ-ДС) В змаганнях з шахматів серед чоловіків переможцем став студент коледжу Григорук Петро( 301 група)-діючий чемпіон області серед студентської молоді.Серед жінок Бенько Антоніна(ІV ХОД)також чемпіонка області серед студентської молоді. Переможці та призери були нагороджені грамотами та цінними призами, виділеними міським центром "Спорт для всіх"Вижницької міської ради.
14 Березня, 2023 р., 17:37
15 березня о 14.30 у селі Іспас, за адресою вул.Шевченко, 49а, сенсорна кімната "Добра мрія"
14 Березня, 2023 р., 17:36
14 березня 2023 року, о 19-й годині відбудеться перша організаційна зустріч в рамках навчального тренінгу з підготовки грантових заявок для МСП.
14 Березня, 2023 р., 16:20
Інформація для батьків
14 Березня, 2023 р., 11:56
Написання прізвища та імені особи як в ID-картці, так і в закордонному паспорті громадянина України, здійснюється українською мовою з транслітерацією латинськими літерами, яка є невід’ємною їх складовою.
10 Березня, 2023 р., 16:49
10 березня, в Департаменті охорони здоров’я Чернівецької обласної військової адміністрації, відбулась нарада з питань розвитку медицини ІІ рівня, в якій взяли участь голови громад, голова Вижницької районної військової адміністрації, генеральний директор КНП «Вижницька БЛІЛ». По результатах наради вирішено рекомендувати Міністерству охорони здоров’я визначити КНП «Вижницька БЛІЛ» як кластерну лікарню та визначено план дій на 3 роки по розвитку лікарні та підвищенню якості надання медичних послуг.
10 Березня, 2023 р., 09:43
За результатами конкурсу з відбору виконавців робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок переможцем обрано ФОП Козьмук Андрій Петрович згідно поданих пропозицій 
09 Березня, 2023 р., 16:45
Сьогодні 9 березня – 209-та річниця від Дня народження геніального українського поета, художника і філософа, нескореного патріота Тараса Шевченка і 378-й день війни в Україні… Зараз ми по-новому переосмислюємо постать великого поетичного генія нашого народу, знову і знову звертаємося до його творів та знаходимо в них наснагу та сили для праведної боротьби, адже його слово – це також зброя! Сьогодні у місті Вижниці представники влади, громадськість, учні, жителі та гості міста долучились до урочистостей з нагоди дня народження Тараса Шевченка. Міський голова Олексій ЧЕПІЛЬ, голова районної військової адміністрації Сергій ЧЕБОТАР, заступник голови Вижницької районної ради Сергій ВІРСТА та переможці щорічного відбіркового туру обласного огляду-конкурсу читців-декламаторів «Хвилююче слово Пророка» читали Шевченка… Поезія Тараса Григоровича давно стала нетлінною і важливою частиною духовного єства українського народу. І це не тільки те, що вивчають, а й те, чим живуть. Минають віки, стираються написи на камені, тліють книги, руйнуються будівлі, але слово Шевченка — живе і вічне. Вивчаймо його, думаймо над його істиною, виконуймо його заповіти, які посилав він синам свого народу. І серед них - найперший і найголовніший: Свою Україну любіть, Любіть її во время люте, В останню тяжку минуту За неї Господа моліть…. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
09 Березня, 2023 р., 14:09
Сьогодні без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона — постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях і для малечі, і для школяра, і для зрілої, досвідченої людини.
09 Березня, 2023 р., 10:57
На порталі «Дія» запущено електронний кабінет «Моє будівництво». В ньому відображаються всі документи будівельної сфери, незалежно від способу подачі, в яких користувач вказаний як замовник будівництва. З допомогою нового інструменту можна подивитися коротку інформацію про кожен документ та статус його розгляду органами будівельного контролю. В кабінеті доступні документи, переважно створені після липня 2020 року, коли розпочала роботу Єдина державна електронна система у сфері будівництва (ЄДЕССБ). Відтоді було подано 172 тисяч заяв на отримання будівельних послуг.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь