Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

06 Березня, 2023 р., 16:19
В рамках реалізації проєкту #ZMINA_2_0 фонду IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives, який координувався МБФ «Ізоляція» за фінансової підтримки European Union in Ukraine,
03 Березня, 2023 р., 16:37
На базі національного природного парку «Вижницький» відбулося засідання круглого столу на тему: «Співпраця Парку з місцевими громадами, виконавчою владою та правоохоронними органами», в якому взяли участь: заступник начальника Чернівецької обласної військової адміністрації Олександр Янков, міський голова Олексій Чепіль, начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар та голова районної ради Михайло Андрюк. Основним питанням заходу було врегулювання земельних відносин, збереження природних комплексів від незаконних рубок, браконьєрства, стихійних сміттєзвалищ, стан об’єктів ПЗФ місцевого значення на території Берегометської й Вижницької територіальних громад, залучення матеріальних та технічних ресурсів місцевих громад для відновлення порушених екосистем, а також посилення комунікаційних спроможностей задля підвищення екологічної культури людей.
03 Березня, 2023 р., 10:27
Раніше отримати послугу можна було у смартфоні, а тепер і на комп’ютері. Оформлюйте документ онлайн на порталі Дія та завантажуйте в PDF-форматі протягом кількох хвилин.
03 Березня, 2023 р., 10:20
Державний акт в період 1992-2001 р. З 1992-2001 рр. в Україні діяв державний акт на земельну ділянку рожевого або ж червоного кольору, який не містив кадастрового номеру земельної ділянки. Крім відсутності інформації щодо кадастрового номеру, рожеві акти могли містити дані щодо декількох земельних ділянок з різними цільовими призначеннями. Наприклад, для ведення особистого селянського господарства, а також для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд Це спричиняло певні незручності у випадку, коли власник мав намір передати одну з ділянок іншій особі.
02 Березня, 2023 р., 14:15
Щодня ми їздимо на роботу, хтось доставляє продукти до магазину, вантажі експортуються за кордон та ввозяться на територію України. Транспортні сервіси є невід'ємною складовою життя кожного громадянина. Якщо ваша діяльність пов'язана з логістикою, транспортуванням чи перевезенням пасажирів — зберігайте добірку корисних послуг на Гіді.
02 Березня, 2023 р., 12:26
Відбулася зустріч міського голови Олексія Чепіля спільно з начальником районної військової адміністрації Сергієм Чеботарем з колективом комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Вижницької міської ради, в ході якої обговорено питання щодо покращення умов праці працівників даного центру. Також розглядалось питання про співпрацю між Міжнародною благодійною організацію «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Україна» та Вижницькою міською радою щодо покращення доступу дітей, молоді та їх родин, особливо найбільш вразливих (ВПО, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та у ризику його втрати, дітей з інвалідністю та родин, які перебувають у складних життєвих обставинах) до соціальних послуг, що є важливим напрямком спільної роботи в умовах війни, розв’язаної в Україні Росією.
02 Березня, 2023 р., 09:51
01 березня відбулась онлайн-нарада під керівництвом начальника районної військової адміністрації Сергія Чеботаря з перевізниками району та головами територіальних громад.  Під час наради розглядалось питання та прийнято рішення по здійсненню перевезення пасажирів в населені пункти громади, а саме в села Виженка, Черешенька, Майдан, Кибаки. Також розглядалось питання по посиленню контролю нелегальних перевізників.
02 Березня, 2023 р., 09:43
Стартував ІІ Всеукраїнський екологічний конкурс малюнку «Майбутнє планети в наших руках» серед дітей віком до 18 років, організований Національною бібліотекою України для дітей, державною екологічною інспекцією України, Національною спілкою художників України за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.
02 Березня, 2023 р., 09:37
Заступник міського голови Сергій Колотило взяв участь у нараді з міністром охорони здоров’я України Віктором Ляшком та начальником обласної військової адміністрації Русланом Запаранюком.
01 Березня, 2023 р., 13:58
Через повномасштабну війну, розв’язану росією рік тому, за межами України опинилися декілька мільйонів наших громадян, значна кількість яких перебуває там взагалі без паспортних документів або з такими, термін дії яких вже закінчився. Це створює чималі незручності як для самих громадян, так і для органів місцевої влади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь