Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

09 Березня, 2023 р., 14:09
Сьогодні без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона — постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях і для малечі, і для школяра, і для зрілої, досвідченої людини.
09 Березня, 2023 р., 10:57
На порталі «Дія» запущено електронний кабінет «Моє будівництво». В ньому відображаються всі документи будівельної сфери, незалежно від способу подачі, в яких користувач вказаний як замовник будівництва. З допомогою нового інструменту можна подивитися коротку інформацію про кожен документ та статус його розгляду органами будівельного контролю. В кабінеті доступні документи, переважно створені після липня 2020 року, коли розпочала роботу Єдина державна електронна система у сфері будівництва (ЄДЕССБ). Відтоді було подано 172 тисяч заяв на отримання будівельних послуг.
08 Березня, 2023 р., 15:27
В Україні понад 10 місяців діє експериментальний проєкт щодо одночасного оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Вже понад 200 тисяч українців змогли скористатися цією зручною послугою, яка значно спрощує можливість отримання паспортних документів.
08 Березня, 2023 р., 12:19
Шановні, дорогі, прекрасні, чудові жінки! Сердечно вітаю Вас зі святом весни, ніжності та любові! Від всієї душі бажаю вам здоров’я, мирного неба, здійснення усіх життєвих планів, мрій та надій! Щоб кожен день вашого життя був світлим і сонячним, дарував радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт! Будьте коханими і щасливими!         З повагою, міський голова                                     Олексій ЧЕПІЛЬ
08 Березня, 2023 р., 12:15
Щороку 9 березня українці по всьому світу святкують День народження Тараса Григоровича Шевченка – великого Кобзаря, видатного українського поета та художника. У свідомості кожного громадянина нашої держави Т.Г. Шевченко займає місце національного героя.
08 Березня, 2023 р., 10:22
Впродовж 3-4 березня 2023 р., в актовій залі нашої Мистецької школи відбувся традиційний весняний концерт для батьків "Переможна весна-2023". Цьогоріч через війну він розділений по відділах. Діти з великим натхненням ділилися з найдорожчими глядачами своїми творчими перемогами. Ведуча зустрічей директорка школи Наталія Михайлівна Додяк представила кожного учасника, його викладачку та їх успішні перші кроки в опануванні гри на фортепіано. Грали учні фортепіанного відділу викладачок Ірини Гулей, Ірини Остап'юк, Наталії Кібіч, Світлани Цикаляк, Дарії Панчук, Фрозіни Шпак.
08 Березня, 2023 р., 10:19
07 березня, працівниками Вижницької міської ради організовано та проведено нараду з бджолярами та малими фермерськими господарствами щодо використання пестицидів, з метою недопущення отруєння бджіл. На нараді обговорено норми Законів України «Про бджільництво», «Про захист рослин», використання пестицидів та алгоритм дій при отруєнні бджіл засобами захисту рослин.
06 Березня, 2023 р., 16:35
Сучасна бібліотека – це не лише простір для читання, отримання нових знань, навичок, професійного зростання, цікавого дозвілля, але й місце, що ідеально підходить для навчання, виконання домашнього завдання.  Тут тихо і затишно, що дозволяє зосередитись на виконанні домашки.  Саме тому серед переліку сучасних послуг, що надає наша біблілотека , ми пропонуємо нашим читачам нову послугу- проект « « Домашка» в бібліотеці»». Одже, ділимось  новими лайфхаками, як зберігати необхідний темп та високий рівень продуктивності у навчанні просто будучи активним користувачем бібліотечних послуг:
06 Березня, 2023 р., 16:26
Супутникове обладнання встановили у Пункті незламності, пристрій допоможе жителям Вижницької громади мати альтернативний супутниковий інтернет-зв’язок в разі блекауту або проблем зі зв’язком.
06 Березня, 2023 р., 16:19
В рамках реалізації проєкту #ZMINA_2_0 фонду IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives, який координувався МБФ «Ізоляція» за фінансової підтримки European Union in Ukraine,

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь