Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

10 Лютого, 2023 р., 09:48
В рамках Державної урядової програми на створення або розвиток власного бізнесу Чернівецький обласний центр зайнятості спільно з представниками Чернівецької військової обласної адміністрації впродовж лютого 2023 року проведе семінари «Мікрогранти: практичні навики щодо написання бізнес-планів».
08 Лютого, 2023 р., 18:12
Виконавчий комітет Вижницької міської ради, депутатський корпус, міський голова та старостинський округ с. Чорногузи глибоко співчуває рідним, близьким, побратимам, друзям та односельцям мужнього патріота.
08 Лютого, 2023 р., 11:57
Південно-Західне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці інформує!
07 Лютого, 2023 р., 09:04
Молодший сержант ГОРДУН Геннадій Володимирович 1963 року народження, із села Чорногузів Вижницької громади, призваний на військову службу з 26 лютого 2022 року, вірний військовій присязі, за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, 05 лютого 2023 року загинув в районі Бахмута Донецької області.
03 Лютого, 2023 р., 09:53
Одразу два Гран-Прі отримала учениця нашої Мистецької школи Софія Варварюк в номінаціях «музично-теоретичні дисципліни». Цього разу маємо Гран-Прі в Другому Міжнародному двотуровому благодійному фестивалі-конкурсі мистецтв і талантів "Зірковий Миколай" м.Бердянськ  та Міні-Гран-Прі у двотуровому Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв і талантів "Дитинства казка"  м.Одеса.
03 Лютого, 2023 р., 09:40
З метою стимулювання фізичного розвитку учнівської молоді, популяризації гри з футзалу –Обласним  відділенням комітету фізичного виховання та спорту МОН України проведено Чемпіонат області з футзалу серед дітей 2010-2012 років народження. Команда БДЮТ, ДЮСШ Вижницької міської ради спочатку виграла зональну першість в м.Сторожинець, перемігши господарів турніру та Путильську ДЮСШ. У фінальній частині, яка проходила в м.Заставна у пів-фінальній грі поступилися Хотинській ДЮСШ, але перемогли команду Глибоцької ДЮСШ і стали бронзовими призерами першості області та були нагороджені Кубком і грамотами з рук начальника обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту МОН України К.К.Жукотинського.
02 Лютого, 2023 р., 17:11
З лютого 2023 року стартувала подача документів на мікрогранти в рамках урядової програми єРобота. За цією програмою можна отримати мікрогрант на старт або розвиток бізнесу від 50 до 250 тис грн. Обов'язковою умовою є створення 1-2 нових робочих місць залежно від суми мікрогранту.
02 Лютого, 2023 р., 16:04
У рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади», за кошти державного та місцевого бюджету придбано службовий автомобіль: для забезпечення охорони порядку та громадської безпеки, реагуванню повідомлень громадян громади.
02 Лютого, 2023 р., 12:26
З метою моніторингу проблемних питань Вижницької громади, представники французької громадської організації «Guides Sans Frontieres» відвідали: медичні заклади, бомбосховища, заклади освіти громади, релоковані підприємства, які знаходяться на території Вижницької міської територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь