Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25 Січня, 2023 р., 10:30
Уряд збільшив розмір щомісячної компенсації витрат за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб до 6700 грн. Така фінансова допомога буде здійснюватися за рахунок Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття (в межах фінансових можливостей).
24 Січня, 2023 р., 16:44
24 січня, в приміщенні КЗПО «Будинок дитячої та юнацької творчості» Вижницької міської ради, проведено навчальний семінар, з питання реєстрації програми «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED) Французької неурядової організації ACTED при  підтримці Міністерства зовнішньої політики Канади щодо оголошення конкурсу грантів, направлених на підтримку самозайнятості населення (включаючи домашнє виробництво продуктів харчування), мікропідприємництва у Чернівецькій області.
24 Січня, 2023 р., 14:57
20 січня, відбулось  засідання 25-ої позачергової сесії VIII скликання Вижницької міської ради, на якому розглядалось 7 питань. Серед основних: Про затвердження Програми підготовки та сприяння призову громадян до Збройних Сил України та інших військових формувань на території Вижницької міської територіальної громади на 2023 рік; Про внесення змін до Програми безпеки на території Вижницької об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 роки»; Про внесення змін до бюджету Вижницької міської територіальної громади на 2023 рік; Про розгляд клопотання про присвоєння звання Героя України (посмертно) Заслуженому вчителю України Петру Михайловичу Ковалюку. Депутати активно приймали участь в обговоренні питань порядку денного та інших питань, що розглядались на сесії.
23 Січня, 2023 р., 17:34
Про факти зловживань та корупційних проявів з боку працівників системи ДСНС України Ви можете повідомляти по «телефону довіри» Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області (0372) 55-04-80, надіслати смс повідомлення чи зателефонувати начальнику Сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління Стадлеру Андрію Валентиновичу 095-730-72-72 або надіслати листа на електронну адресу: bezpeka@cv.dsns.gov.ua
20 Січня, 2023 р., 14:24
«Я подав документи на український паспорт. Але як мені у разі потреби підтвердити свою особу?», - нерідко запитують нас дозвонювачі на «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області.
20 Січня, 2023 р., 14:24
В умовах воєнного стану для громадян, які не встигли вчасно забрати замовлені паспортні документи, актуальним є питання їх зберігання.
19 Січня, 2023 р., 17:58
Нещодавно громади Чернівецької області отримали 200 генераторів для дитсадків. У тому числі 5 закладів дошкільної освіти Вижницької громади. Їх передала німецька компанія Blau-Gelbes-Kreuz e.V. за підтримки громадської організації «Чернівецька бізнес група».
19 Січня, 2023 р., 12:42
Південно-Західне міжрегіональне управління Державної служби України з питань праці інформує:
19 Січня, 2023 р., 09:56
Щороку 22 січня, в день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, Україна відзначає День Соборності. Офіційно це свято встановлене Указом Президента України «Про День соборності України» від 21 січня 1999 року № 42.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь