Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Лютого, 2023 р., 12:26
З метою моніторингу проблемних питань Вижницької громади, представники французької громадської організації «Guides Sans Frontieres» відвідали: медичні заклади, бомбосховища, заклади освіти громади, релоковані підприємства, які знаходяться на території Вижницької міської територіальної громади.
01 Лютого, 2023 р., 12:02
01 лютого  відбулось засідання виконавчого комітету Вижницької міської ради. На порядок денний було винесено 18 питань, серед основних: Про затвердження звіту виконання міського бюджету за 2022 рік; Про стан  освітньо-виховного процесу в закладах дошкільної освіти громади; Про організацію охорони, реставрації та використання пам’яток історії культури, архітектури та містобудування Вижницької міської ради; Про стан сприяння організації призову громадян України на строкову військову службу на території Вижницької міської територіальної громади; Про затвердження переліку, норми часу та тарифи на платні соціальні послуги, що надаються КУ «Центр надання соціальних послуг» на 2023 рік; Про взяття на обслуговування КУ «Центр надання соціальних послуг» та обслуговування відділенням стаціонарного догляду с. Коритне КУ «Центр надання соціальних послуг»; Про взяття громадян на квартирний облік; Про звільнення батьків  від батьківської плати за харчування дітей  в  ЗДО громади та затвердження на січень місяць батьківської плати за харчування однієї дитини в день; Про надання дозволу на розроблення ескіз-проекту меморіальної дошки на честь Заслуженого вчителя України  Петра КОВАЛЮКА та встановлення її на фасаді будівлі Вижницького опорного ліцею ім.Ю.Федьковича по вул.Українська,44 в м.Вижниця Вижницького району Чернівецької області та ряд інших важливих питань.
31 Січня, 2023 р., 17:36
31 січня 2023 року, в приміщенні Будинку культури Вижницької міської ради, відбулися планові сходи громадян міста Вижниця, на яких міський голова Олексій ЧЕПІЛЬ прозвітував про виконану роботу міської ради та виконкому у 2022 році та окреслив основні напрямки роботи на 2023 рік.
31 Січня, 2023 р., 16:57
27 січня 2023 року у приміщенні КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Вижницької міської ради» проведено І-й етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Буковинської Малої академії наук учнівської молоді, членів наукових товариств, об’єднань у 2022/2023 н.р. серед учнів закладів загальної середньої освіти Вижницької міської ради.
31 Січня, 2023 р., 16:18
Після повномасштабного вторгнення росії на територію України окупанти щодня скоюють воєнні злочини проти цивільного населення нашої країни.
31 Січня, 2023 р., 16:04
Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького
31 Січня, 2023 р., 11:18
 Запрошуються на посади рядового, сержантського та офіцерського складу громадян України призивного віку, які не проходили строкової військової служби та військовозобов’язані солдатського, сержантського та офіцерського складу. 
30 Січня, 2023 р., 16:30
Міський голова та колектив Вижницької  міської ради висловлює глибоке співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті жителя села Чорногузи, колишнього сільского голови – МАРФІЙЧУКА Тараса Миколайовича. Нехай добрий, світлий спомин про Тараса Миколайовича назавжди залишиться у серцях рідних, односельчан, усіх хто його знав, любив та шанував. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійного прийняти в Царство Небесне! Вічна пам’ять!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь