Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

21 Грудня, 2022 р., 10:56
Державна служба з питань праці інформує: Кодекс законів про працю України визначає 12 днів на рік як святкові і неробочі дні, в які робота не проводиться (зокрема, Новий рік та Різдво Христове).
21 Грудня, 2022 р., 09:34
19 грудня, за підтримки міського центру "Спорт для всіх" Вижницької міської ради проведено дитячий турнір з міні-футболу, в рамках заходів до Дня Святого Миколая. Всі ігри проходили в цікавій, захоплюючі боротьбі з перемінним успіхом,в якому перемогу святкували юні футболісти з с. Чорногузи; ІІ місце - с.Мілієво: ІІІ місце - м. Вижниця.Гравці отримали заслужені нагороди, дипломи та солодкі призи.
20 Грудня, 2022 р., 13:54
    День Святого Миколая – це свято, яке першим приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи наближення Різдва Христового та Нового Року. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі почуття надії і любові, надихає на добрі справи і милосердя до інших. В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей, тих, хто найбільше потребує любові та турботи. 
20 Грудня, 2022 р., 12:25
Перший семестр 2022/23 навчального року для учнів першого класу - це ціла вічність. За короткий час, в переміжку з загрозою ковіду, відключення електроенергії, повітряні тривоги - вони пройшли найважчі уроки: навчились тримати інструмент, видобувати з нього звук, вивчили назви та тривалості нот, навчились користуватись пензлями, змішувати фарби. У них уже позаду перші концертні виступи та прослуховування, художні виставки, а це свідчить, що першачки справились з хвилюванням публічних виступів, отримали схвальні відгуки та спробували смак перемоги. Нещодавно в актовій залі Мистецької школи Вижницької  міської ради відбулось концертне дійство-посвята першачків в музиканти та художники.
20 Грудня, 2022 р., 09:53
Цьогоріч у ніч на Св.Миколая всі українці замовили одне бажання - витримки ЗСУ, Перемоги і Миру.
19 Грудня, 2022 р., 16:30
19 грудня відбулось  чергове засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вижницької міської територіальної громади, основним питанням було: Про  санітарно-епідеміологічний стан у закладах освіти та дошкільних дитячих установах Вижницької міської територіальної громади (Доповідав:  Чепіль О.Г. – голова територіальної громади, голова комісії). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення зазначеного питання комісія ВИРІШИЛА:
19 Грудня, 2022 р., 16:22
В с.Іспас відбулося відкриття соціальної пральні для внутрішньо переміщених осіб та пільгових категорій населення, які проживають на території Вижницької громади. В заході взяли участь: міський голова Олексій Чепіль, перший заступник начальника районної військової адміністрації Микола Федорощак та начальник відділу забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, соціально-економічного розвитку та гуманітарної сфери районної військової адміністрації Ганна Гринчук. У соціальній пральні, можна випрати, висушити та попрасувати одяг, постільну білизну. Також користувачі соціальної пральні зможуть відпочити під час очікування в окремо облаштованій кімнаті, емоційно розвантажитися та поспілкуватися.
19 Грудня, 2022 р., 10:19
Щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, зібраної волонтерами   Фахівці Головного управління ДПС у Чернівецькій області роз’яснюють, Законом України від 16 листопада 2022 року № 2747-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, зібраної волонтерами» (далі – Закон № 2747), який набрав чинності 11.12.2022, внесені наступні зміни:
16 Грудня, 2022 р., 16:11
Щороку Фонд соціального страхування України виплачує декретні допомоги для близько 100 тисяч застрахованих осіб. Деякі з них стали батьками для малюків, які, на жаль, залишились без рідних через війну або інші причини.
16 Грудня, 2022 р., 15:58
В громаді пройшов значний ріст захворюваності на ГРВІ, тому прохання до батьків, керівників всіх установ громади щодо організації проведення щорічних вакцинацій та лікування, так як при продовженні такого стану захворюваності призупиняється освітній процес у закладах освіти та дошкільної освіти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь