Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 Грудня, 2022 р., 16:11
Щороку Фонд соціального страхування України виплачує декретні допомоги для близько 100 тисяч застрахованих осіб. Деякі з них стали батьками для малюків, які, на жаль, залишились без рідних через війну або інші причини.
16 Грудня, 2022 р., 15:58
В громаді пройшов значний ріст захворюваності на ГРВІ, тому прохання до батьків, керівників всіх установ громади щодо організації проведення щорічних вакцинацій та лікування, так як при продовженні такого стану захворюваності призупиняється освітній процес у закладах освіти та дошкільної освіти.
16 Грудня, 2022 р., 15:57
15 грудня відбулось засідання позачергової сесії районної ради, де було прийнято рішення передачі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вижницького району у комунальну власність Вижницької громади ряд будівель за юридичною адресою: вул.Січових Стрільців м.Вижниці.
15 Грудня, 2022 р., 13:11
Фонд соціального страхування України гарантує страховий захист для всіх українських працівників. Навіть якщо ви захворіли у свій перший робочий день, ФССУ оплатить допомогу за лікарняним у повному обсязі.
14 Грудня, 2022 р., 17:23
13 грудня відбулась розмова з керівником та головним бухгалтером КНП «Вижницька БЛІЛ» щодо завершення бюджетного року та забезпечення успішної діяльності лікарні.
14 Грудня, 2022 р., 15:53
У четвер 15 членів комітету Верховної Ради з питань організації державної влади підтримали у другому читанні Законопроект №5655 про "реформування сфери містобудування". Тепер проект буде внесений у порядок денний Верховної Ради 13-14 грудня. Нові містобудівні норми під виглядом лібералізації містобудівної сфери та пришвидшення будівництв фактично розв'язують руки великим забудовникам, яким тепер не доведеться проходити перевірки від органів місцевого самоврядування. Перевірки будівництв та документації за цим проектом можуть бути здійснені приватними фірмами, а роль головних архітекторів міст у цьому процесі значно обмежується. Окрім цього пропонується створити "Містобудівну палату" при Міністерстві розвитку регіонів, повноваження якої дуже схожі з сумнозвісною "Тендерною Палатою" Якщо закон буде прийнятий більшістю депутатів ВР на наступній сесії, процес хаотичного забудування наших міст і паплюження історичних пам'яток буде пришвидшений.
14 Грудня, 2022 р., 15:11
12 грудня  відбулася щотижнева оперативна нарада керівників структурних підрозділів Вижницької  міської ради, керевників комунальних установ громади під керівництвом міського голови Олексія Чепіля, з питань: успішного завершення календарного року; проведення розрахунків по всіх кодах бюджетної класифікації та контролю за проведенням переддоговірної та договірної роботи на наступний рік.
14 Грудня, 2022 р., 11:29
під час комендантської години. Це не стосується вулично-дорожньої мережі та об’єктів критичної інфраструктури.
13 Грудня, 2022 р., 12:31
В умовах воєнного стану незаконна присутність іноземців та ОБГ на території України може не лише негативно впливати на міграційну ситуацію в країні, а й бути чинником державної безпеки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь