Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

23 Листопада, 2022 р., 14:32
Саме під таким гаслом триває Всеукраїнський марафон роздільного збору відходів 2022.
23 Листопада, 2022 р., 12:24
Регіональне відділення Фонду державного майна України по Івано-Франківській Чернівецькій та Тернопільській областях, в особі Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області просить Вас розмістити на своєму сайті та поширити наступну інформацію з метою інформування громадськості та бізнесу: Органом приватизації в електронній торговій системі ДП «ПрозорроПродажі» оголошено повторно аукціон про передачу в оренду (із зниженням стартової ціни на 50 відсотків) державного нерухомого майна, яке на сьогодні є найбільш привабливим на Буковині для потенційних інвесторів (орендарів), а саме: Будівель та споруд пансіонату з лікування матері та дитини «Зелені пагорби» (37 об’єктів), загальною площею 2878,00 кв.м. (Чернівецька обл., Вижницький р-н., с. Виженка, вул. Велика Виженка,  262А, 267А, 288А, 289А, 292А, 294А, 329А, 346А ); Строк оренди: на період воєнного стану та 1 рік після його припинення чи скасування (п.6² Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про оренду державного та комунального майна» №157-ІХ від 03.10.2019, із змінами);
22 Листопада, 2022 р., 12:09
    Міжнародна спільнота щорічно підтримує акцію „16 днів проти насильства”. Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш, ніж 100 країн світу, активізують з 25 листопада по 10 грудня свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у співвітчизників, створити в конкретному регіоні соціальний простір, вільний від насильства.
18 Листопада, 2022 р., 15:39
В зв’язку з пониженням температури повітря просимо всіх підприємців,  жителів громади завершити роботи по благоустрою прибудинкових власних територій згідно рішення виконавчого комітету міської ради від 05 жовтня 2022 року.
18 Листопада, 2022 р., 09:09
     «Малюнки художниці заворожують  делікатністю, увагою до натури. Люди, які її оточували, зображувались з любов*ю, яка передається через роки глядачам  на її виставках…»   Такою цитатою Галини Римар – розпочалась ще одна презентація творчої роботи викладача І-категорії Труфин О.А. на тему: «Відображення народних
18 Листопада, 2022 р., 09:05
    «Я хочу вам про рідний край сказати» з такою патріотичною назвою нещодавно в Іспаській школі мистецтв була проведена презентація творчої роботи викладача І-категорії Стефанюк О.Г. на тему: «Творчість Василя Михайлюка на зламі епох 20-21 століть» разом з ученицею фортепіанного відділу Гакман Іриною, де були присутні всі педагогічні працівники, батьки та учні школи в рамках обласної дитячої науково-творчої конференції. Популяризація творчості видатних композиторів Буковинського краю та підвищення інтересу молоді до історії музичного мистецтва  дає можливість більш глибше  дослідити творчо-краєзнавчий внесок митців нашого краю в загальний культурний простір України. Захід пройшов з великою увагою слухачів та отримав емоційні хвилюючі слова подяки і гордість за Буковинський край талантів і творчих особистостей таких як В.П.Михайлюк.
17 Листопада, 2022 р., 16:50
День Гідності та Свободи - свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).
16 Листопада, 2022 р., 17:55
16 листопада, в приміщенні міської ради, відбулась зустріч начальника районної військової адміністрації Сергія Чеботаря з депутатами міської ради, міським головою,  керівниками структурних підрозділів міської ради. Після чого відбулось засідання 23-ої сесії VIII скликання Вижницької міської ради, на якому розглядалось 34 питань. Серед основних: Про роботу КНП «Центр первинної медичної допомоги» Вижницької міської ради у 2022 році; Про затвердження переліку платних послуг та їх вартості, що надаються КНП «Центр первинної медичної допомоги» Вижницької міської ради; Про роботу комунального підприємства «Вижницька міська дирекція кіновідеомережі»; Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 9 місяців 2022 року; Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік; Про підсумки  соціально-економічного розвитку Вижницької міської територіальної громади за 9 місяців 2022 року; Про План діяльності  Вижницької міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік; Про вступ до складу співзасновників КУ «Трудовий архів Вижницької районної ради; Про перейменування вулиць; Про надання дозволу на розробку Детальних планів територій, ряд земельних та інших важливих питань. Депутати активно приймали участь в обговоренні питань порядку денного та інших питань, що розглядались на сесії.
16 Листопада, 2022 р., 17:52
Приємно повідомити, що Чернівецька обласна військова адміністрація закупила 12 шкільних автобусів. Їх придбали за рахунок залишків освітньої субвенції у співфінансуванні з місцевими бюджетами. 15 листопада на Театральній площі м. Чернівців один із автобусів отримала Вижницька громада, адже за воєнний період 6 шкільних автобусів передано на потреби ЗСУ. Поповнення автопарку шкільних автобусів Вижниччини дасть змогу частково розв'язати питання підвезення дітей до закладів освіти. Ключі від автобусу міському голові Олексію ЧЕПІЛЮ вручив начальник Чернівецької ОВА Руслан ЗАПАРАНЮК. Окрім того, 4 опорним ліцеям Вижницької громади вручили по 5 хромбуків. Їх Буковина отримала в межах співпраці Міністерства освіти і науки України, компанії Google та Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) UNESCO. Chromebook – це новий тип комп’ютера, який допомагає швидше та легше виконувати різноманітні завдання. Він працює на базі операційної системи з хмарним сховищем, вбудованими продуктами Google і кількома рівнями безпеки. Дякуємо за приємні враження у такий складний час. СЛАВА УКРАЇНІ!
16 Листопада, 2022 р., 16:59
15 листопада відбулась робоча зустріч начальника районної військової адміністрації Сергія  Чеботаря із міським головою Олексієм Чепілем, на якій обговорено проблемні питання та визначено пріоритетні завдання щодо подальшої співпраці із громадою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь