Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

13 Жовтня, 2022 р., 17:24
В переддень Дня захисників та захисниць України, працівниками міської ради було організовано збір речей першої необхідності, які потрібні нашим бійцям на передовій.
13 Жовтня, 2022 р., 13:52
Звертаємо увагу буковинців, внутрішньо переміщених осіб, іноземців та осіб без громадянства, які проживають на території Чернівецької області, що 14 жовтня 2022 року в День захисників і захисниць України обласний апарат та територіальні підрозділи Управління ДМС у Чернівецькій області працюватимуть в штатному режимі згідно визначеного графіка роботи.
13 Жовтня, 2022 р., 13:46
В ситуації, коли паспорт був оформлений до початку війни, а його власники перебувають за кордоном, сьогодні опинилося чимало наших співгромадян. Тому одне з найбільш поширених запитань, що надходять на «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області: «Чи можна отримати за кордоном паспорт, оформлений на території України?».
13 Жовтня, 2022 р., 13:45
Пенсії за вислугу років військовослужбовцям призначаються в таких розмірах:
13 Жовтня, 2022 р., 13:44
Наявність Електронної трудової книжки є передумовою для використання сервісу з автоматичного призначення пенсії, який позбавляє необхідності особисто відвідувати з цією метою сервісний центр.
13 Жовтня, 2022 р., 13:42
Пенсії за вислугу років, відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби та деяких інших осіб», призначаються:
13 Жовтня, 2022 р., 13:41
Військовослужбовцям, особам, які мають право на пенсію за Законом України “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб” від 09.04.1992 № 2262 – XII, які мають право на пенсійне забезпечення, пенсії відповідно до цього Закону призначаються і виплачуються після звільнення їх зі служби.
11 Жовтня, 2022 р., 16:29
У зв’язку із військовою агресією Російської Федерації проти України, враховуючи напружену ситуацію через масові ракетні удари по території України та відповідно рекомендацій Міністерства освіти та науки України від 10.10.2022 року, на підставі протоколу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вижницької міської територіальної громади (протокол №6 від 10.10.2022 року), з метою убезпечення всіх учасників освітнього процесу:
11 Жовтня, 2022 р., 15:44
На черговому засіданні виконавчого комітету Вижницької міської ради було розглянуто питання та винесено рішення «Про проведення осіннього місячника санітарної очистки та благоустрою Вижницької громади», де зазначено термін проведення осіннього місячнику санітарної очистки та благоустрою Вижницької громади у термін з 01 жовтня по 01 листопада 2022 року. Тому, виконавчий комітет Вижницької міської ради просить підприємців, жителів населених пунктів громади долучитись до упорядкування приватних володінь, прилеглих до них територій та до підготовки їх до опалювального сезону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь