Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

07 Жовтня, 2022 р., 16:14
07 жовтня 2022 року, на території штучного майданчика Іспаського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені Миколи Марфієвича Вижницької міської ради (директор Віталій ГАКМАН), відповідно до Регламенту проведення Гімназіади серед учнів закладів загальної середньої освіти Вижницької громади у 2022-2023 навчальному році проведено територіальний етап змагань з міні-футболу за участі команд закладів освіти громади. Першість в командному заліку серед закладів освіти громади здобула команда Іспаського ЗЗСО імені Миколи Марфієвича, - друге місце – команда Міліївського ЗЗСО; - третє місце – команда Чорногузівського ЗЗСО. Виконавчий комітет Вижницької міської ради вітає переможців, учасників змагань і вболівальників. Дякуємо за гостинність працівникам Іспаського ЗЗСО імені Миколи Марфієвича. Бажаємо успіхів у підготовці учасників до обласного етапу Гімназіади.
07 Жовтня, 2022 р., 09:37
Майже сотня роботодавців Чернівецької області отримали грошову компенсацію за працевлаштування переселенців. Загалом підприємцям виплатили майже 2,5 мільйони гривень.
07 Жовтня, 2022 р., 09:10
5 жовтня, пізнім вечором зустріла рідна земля загиблих військовослужбовців у російсько-українській війні: Данищука Вініаміна Васильовича 2000 року народження із села Чорногузів та Мельничука Петра Петровича 1988 року народження із села Іспас. Незважаючи на пізній час, жителі міста з квітами і лампадками прийшли на площу Героїв Майдана міста Вижниці, щоб віддати честь Героям. Для гідного вшанування пам’яті загиблих воїнів, розпорядженням міського голови Олексія Чепіля 5,6,7 жовтня оголошено ДНЯМИ ЖАЛОБИ по Вижницькій громаді. 6 жовтня, у рідному селі Чорногузи попрощались із Вініаміном Данщуком, який захищав рідну землю від російських окупантів у складі військової частини А2582. Сьогодні, 7 жовтня, у селі Іспасі проведуть в останню путь солдата Петра Мельничука, воїна цієї ж частини. Вижниччина прощається з Героями, кращими синами, які поклали життя, захищаючи рідну землю від російських окупантів. Ніколи не забудемо, не пробачимо жодного полеглого воїна. Виконком Вижницької міської ради висловлює співчуття близьким, рідним та побратимам! Слава та вічна пам’ять Героям! Пам’ятаємо! Герої не вмирають!
06 Жовтня, 2022 р., 09:52
В умовах воєнного стану до підрозділів міграційної служби нерідко звертаються мешканці областей, що нині перебувають під окупацією. Якщо така особа не була раніше документована засобами Єдиного демографічного реєстру та має паспорт застарілого зразка, процес ідентифікації може бути суттєво ускладнений.
05 Жовтня, 2022 р., 17:08
04 жовтня, в приміщенні Будинку культури Вижницької міської ради, відбулось відкриття Центру для людей 60+ та відзначення Дня людей поважного віку. Зі словами привітань до присутніх звернулись: міський голова Олексій Чепіль, координатор проєкту для людей 60+ Євгенія Кисельова. В заході взяли участь: представники Усть-Путильскої ТГ, художні керівники СБНТД сіл Іспас, Мілієве; викладачі мистецької школи Вижницької міської ради; вихованці «БДЮТ» Вижницької міської ради.
05 Жовтня, 2022 р., 12:23
Для гідного вшанування пам’яті загиблих військовослужбовців у російсько-українській війні: Вініаміна Данищука та Петра Мельничука, розпорядженням міського голови Олексія Чепіля 5, 6, 7 жовтня 2022 року оголошено ДНЯМИ ЖАЛОБИ.
05 Жовтня, 2022 р., 09:34
Як грозові хмари вкривають небо, так сумні звістки приходять у нашу громаду. Виконавчий комітет Вижницької міської ради та вся громада глибоко сумують з приводу тяжкої втрати двох наших земляків, двох Героїв, двох молодих хлопців - Данищука Вініаміна Васильовича 2000 року народження із села Чорногузи та Мельничука Петра Петровича 1988 року народження із села Іспас. Вони загинули 28 вересня в районі населеного пункту Нижня Журавка, Борівського району, Харківської області Схиляємо низько голови у пошані перед загиблими воїнами. Смерть - це завжди глибока скорбота. Особливо, коли у вічність ідуть молоді люди, повні сил, надій та сподівань… Не можливо передати ту біль і горе, що відчувають родичі, близькі, побратими… Щиро співчуваємо батькам, родинам. Слава та вічна пам’ять Героям! Пам’ятаємо! Герої не вмирають!
04 Жовтня, 2022 р., 16:31
4 жовтня 2022 року, у спортзалі КЗ «Вижницька спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів художньо-естетичного циклу імені Назарія Яремчука» (директор Валерій КЛИМ), відповідно до Регламенту проведення Гімназіади серед закладів загальної середньої освіти Вижницької громади у 2022-2023 н.р. проведено територіальний етап змагань з баскетболу 3х3, за участі команд закладів світи громади.
03 Жовтня, 2022 р., 15:01
Вижниччина вітає нагороджених педагогів З нагоди професійного свята відповідно до Указу Президента України №676/2022 троє освітян з Буковини отримали почесне звання «Заслужений вчитель України». Серед них Петро КОВАЛЮК, вчитель історії та предмета «Захист України» Вижницького ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Юрія Федьковича Вижницької міської ради Вижницького району Чернівецької області. Власним прикладом він показує учням, що таке любов до своєї країни та її демократичних принципів. З 2014 року по 2018 — був на службі у ЗСУ. Виконував бойові завдання в зоні проведення АТО. На початку повномасштабного вторгнення чоловік записався до тероборони області. Наразі Петро Ковалюк виборює незалежність України на фронті. Вітаємо нашу землячку із почесним званням «Заслужений вчитель України» - Ольгу ОСОВСЬКУ, учительку Чернівецької обласної спеціалізованої школи-інтернату ІІ–ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів «Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей». Освітянам з Буковини присвоїли звання «Заслужений вчитель України» за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм. Почесною грамотою Чернівецької обласної військової адміністрації нагороджено Орисю ПИЛИП’ЮК, вчительку історії Вижницького ЗЗСО. Почесною грамотою Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації нагороджено Ларису ЗАКУСИЛО, вчительку історії Вижницької гімназії. Вітаємо із заслуженими нагородами! Дякуємо за вашу роботу! Пишаємось вами!
03 Жовтня, 2022 р., 15:00
28 вересня 2022 року в ЧОУНБ ім. М. Івасюка відбувся підсумковий етап обласного конкурсу краєзнавчих проєктів «Краєзнавча бібліотечна пропозиція - громаді», зініційований Чернівецькою обласною універсальною науковою бібліотекою ім. Михайла Івасюка та Чернівецьким обласним відділенням Всеукраїнської громадської організації «Українська бібліотечна асоціація» Мета конкурсу: вивчення найбільш перспективних та інноваційних напрямків краєзнавчої діяльності бібліотек територіальних громад області, виявлення оригінальних ідей і послуг в організації бібліотечно – краєзнавчого та туристичного обслуговування, стимулювання творчої активності й професійної майстерності бібліотекарів. Серед сільських бібліотек – філій перше місце посіла Виженська бібліотека-філія КЗ «Публіблічна бібліотека» Вижницької міської ради за створення бібліотеки – музею с. Виженка «У вінку духовної краси».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь