Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

25 Серпня, 2022 р., 09:23
23 серпня на площі Героїв Майдану міста Вижниці відбулося урочисте дійство, присвячене Дню Державного Прапора та головному державному святу – Дню Незалежності України. Традиційно свято розпочали з покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку. Почесне право підняти Державний Прапор України та прапор міста Вижниці надано кращим випускникам шкіл Вижниччини. Під нашим прапором ми мусимо боротися, жити і працювати так, щоб нащадки пишалися перемогами та успіхами своїх батьків і дідів, щоб світ знав нас, як сильну, процвітаючу державу – Україну. Незабутнє враження викликала у глядачів історична літературно-музична композиція за участю НААТ «Смеречина», НАТеатру, працівників Вижницького будинку культури та учнів Вижницької гімназії. Зі святом жителів та гостей міста привітав міський голова Олексій ЧЕПІЛЬ. Присутні вшанували пам‘ять воїнів, які загинули за нашу свободу, які віддали найдорожче – своє життя в ім’я торжества Незалежності та утвердження держави – Україна. Окрасою свята і вірою у наше щасливе майбутнє стало вручення Подяки міського голови та грошової премії випускникам закладів освіти, які склали національний мультипредметний тест у 2022 році на 200 балів, це: Іван ДАРІЙ, Юлія СИЧОВА, Віра ЧОРНЕЙ, Любомир КРИЛЬЧУК, Ніколетта МАЛИШ, Єлизавета ОРИНЧУК. Пишаємось вами. Вижничан та гостей міста привітав голова районного об’єднання товариства «Просвіта» Дмитро НИКИФОРЯК. Флешмоб «Ми з України» вихованців Вижницької мистецької школи завершив святкове дійство.
24 Серпня, 2022 р., 15:27
24 серпня,  відбулось засідання виконавчого комітету Вижницької міської ради. На порядок денний було винесено 28 питань, серед основних: Про готовність закладів дошкільної освіти та ЗЗСО Вижницької міської територіальної громади на новий навчальний рік; Про основні завдання Цивільного захисту та техногенної безпеки на території  Вижницької міської територіальної громади; Про внесення змін до бюджету Вижницької міської територіальної громади на 2022 рік; Про затвердження звіту про виконання  фінансового плану КНП        «Вижницька  багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Вижницької      міської ради за І півріччя 2022 року; Про  затвердження звіту  про виконання фінансового плану КНП «Центр первинної  медичної допомоги»  Вижницької міської ради  за перше півріччя 2022 року; Про створення Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті  Вижницької  міської ради; Про затвердження Схеми  для розміщення  модульних споруд, які  призначені для проживання  внутрішньо переміщених  осіб  на території  комунальної  власності Вижницької міської ради; Про взяття на квартирний облік, на облік громадян з числа внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання житлового приміщення з фондів житла для тимчасового проживання; Про звільнення батьків від батьківської оплати в ЗДО громади та затвердження на серпень місяць батьківської плати за харчування однієї дитини в день; Про надання «Статусу особи, що проживає, працює, навчається на території гірського населеного пункту»; Про затвердження критеріїв  на отримання тимчасового житла  для  ВПО; Про затвердження  плану заходів  щодо  підготовки  житлово-комунального господарства до роботи  в осінньо-зимовий період 2022-2023рр. та ряд інших важливих питань.
24 Серпня, 2022 р., 11:12
Через відключенням комунікаційних мереж ДМС України 24 та 25 серпня 2022 року буде призупинено надання адміністративних послуг у всіх підрозділах УДМС у Чернівецькій області.
22 Серпня, 2022 р., 15:29
Страховий захист внутрішньо переміщених осіб є одним із пріоритетних напрямів роботи Фонду соціального страхування України. З першого дня війни фахівці Фонду почали роботу над адаптацією порядків призначення допомог до умов воєнного стану – це дозволило ФССУ нарахувати напряму вже понад 19,5 млн гривень лікарняних і декретних для евакуйованих працівників. Надання таких допомог здійснюється Фондом без залучення роботодавця на особисті банківські картки працівників.
19 Серпня, 2022 р., 15:36
         Кожен зобов'язаний сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законом (частина перша статті 67 Конституції України).
18 Серпня, 2022 р., 11:50
У Чернівецькій області  триває робота щодо оформлення мікрогрантів на розвиток або започаткування власного бізнесу в рамках урядової програми «єРобота».
18 Серпня, 2022 р., 09:11
Альбом безбар’єрних рішень – практичний посібник, який рекомендує та на прикладах ілюструє, як міське середовище може бути дружнім до різних користувачів, зокрема й людей з тимчасовими чи постійними порушеннями здоров’я, дорослих із маленькими дітьми, літніх людей, людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. Він створюється разом із архітекторами, спеціалістами у сфері будівництва, науковцями у сфері людського різноманіття, представниками громадянського суспільства та маломобільних груп населення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь