Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

10 Серпня, 2022 р., 10:30
Впродовж січня-липня 2022 року підприємства, установи та організації Чернівецької області подали інформацію про наявність  5346 вакантних посад, що на 3,2% більше в порівнянні з відповідним періодом  2021 року.
09 Серпня, 2022 р., 15:26
Система надання безоплатної правової допомоги долучилася до Всеукраїнської інформаційної кампанії із захисту прав споживачів фінансових послуг «Знай свої права: кредити», яку проводить Національний банк України, та яка триватиме у липні-жовтні 2022 року в усіх регіонах України.
09 Серпня, 2022 р., 10:08
8 серпня вижничани вшанували пам’ять письменника-романтика, передвісника українського національного відродження Буковини - Юрія Адальбертовича Федьковича.
05 Серпня, 2022 р., 14:43
В умовах воєнного стану вимоги до приміщень закладів освіти, де проходить  освітній процес, допоміжних приміщень та укрить фонду захисних споруд повинні відповідати всім необхідним вимогам цивільного захисту, охорони праці та безпеки життєдіяльності.
04 Серпня, 2022 р., 09:24
«Під час персоналізації документа ДП "Поліграфічний комбінат "Україна" виявлено помилку в наборі даних /дата/. Помилку буде виправлено, а документ повторно скерують на персоналізацію», «Інформації не знайдено» – такі повідомлення інколи видає сервіс «Перевірка стану оформлення документів», розташований на сайті ДМС України за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html .
04 Серпня, 2022 р., 09:19
У липні 2022 року набули чинності оновлені правила подання відомостей про трудову діяльність застрахованих осіб в електронній формі, затверджені постановою правління Пенсійного фонду України від 01.06.2022 №8-3 «Про порядок та черговість подання відомостей для створення електронних трудових книжок».
03 Серпня, 2022 р., 13:47
Державна служба України з питань праці надає актуальні роз’яснення з окремих питань чинного трудового законодавства.  
03 Серпня, 2022 р., 11:09
З початку військових дій до Чернівецької обласної служби зайнятості звернулися  за пошуком роботи 2070 внутрішньо переміщених осіб. За цей час статус безробітного отримали 1074 особи. Роботу за сприяння служби зайнятості знайшли 325 переселенців.
29 Липня, 2022 р., 13:56
ФОНД  ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ
28 Липня, 2022 р., 17:40
Відповідно до Указу Президента України, з метою утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення, 28 липня ми вперше відзначаємо День Української Державності. З цього приводу у місті Вижниці відбулися урочистості. Заходи розпочалися з офіційної церемонії урочистого підняття Державного Прапора України та прапора міста Вижниці. З нагоди відзначення Дня Української Державності відбулося покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку та Лук’яну Кобилиці. Жителі та гості міста вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих за Україну усіх українських Героїв, які загинули в боротьбі за незалежність. З вітальними словами до присутніх звернувся заступник міського голови Сергій КОЛОТИЛО, голова районної ради Михайло АНДРЮК та голова ГО Вижницького районного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Григоровича Шевченка Дмитро НИКИФОРЯК. Невід’ємною частиною урочистостей стали вірші Олени Швейко про Україну. Українська державність має Боже благословення, а її щитом є Збройні Сили, наші Захисники і Захисниці. Шануємо минуле, творимо сьогодення заради майбутнього! Ми українці - сильні, незламні, непереможні. Ми були, є і будемо. Стоятимемо до Перемоги. Бо другої країни для нас нема і не треба! Разом переможемо! Слава Україні!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь