Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

07 Вересня, 2022 р., 16:44
Нещодавно у річку Черемош вселено декілька тис. екз. мальків форелі. Рибопосадковий матеріал вирощено на ДУ «Рибоводний форелевий завод «Лопушно».
07 Вересня, 2022 р., 12:26
Для гідного вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця у російсько-українській війні Юрія Ямницького, жителя села Виженка, розпорядженням міського голови Олексія Чепіля 08, 09 вересня 2022 року оголошено днями жалоби.
06 Вересня, 2022 р., 11:06
Вижниччина   отримала сумну звістку про втрату ще одного героя,  захисника України, жителя села Виженка – ЯМНИЦЬКОГО Юрія, який  був призваний на військову службу з перших днів війни. Юрій загинув 02 вересня, під час виконання бойового завдання біля населених пунктів Нововознесенськ, Миролюбівка, Херсонської області.
02 Вересня, 2022 р., 09:17
Щирі вітання, дорога шкільна родино, з днем знань, з першим днем осені! Цьогорічне світле і радісне свято Першого дзвоника затьмарене війною, яка украла у наших дітей дитинство і посіяла в маленьких сердечках тривогу і хвилювання. Та, попри все, ми розпочинаємо навчальний рік, продовжуємо вчитися і працювати з великою вірою у Бога, який збереже нашу Україну, та з великою вірою в наші Збройні Сили! Кожна школа визначила за якою формою навчання будуть навчатись учні в новому навчальному році. Формат свята теж обрали, як в очному так і в дистанційному форматі. Але, незважаючи на все, свято відбулось у кожному освітянському закладі. Зі святом всіх Вас, дорогі діти, шановні освітяни та батьки! Мужності всім нам, терпіння, витримки та неодмінно ПЕРЕМОГИ! Перемоги на всіх фронтах, і на освітянському теж!
02 Вересня, 2022 р., 09:10
30 серпня 2022 року у приміщенні сесійної зали Вижницької міської ради відбулась традиційна серпнева освітянська конференція керівників закладів освіти Вижницької громади. Відповідно до вимог нинішнього часу конференція була проведена у стислому форматі - з обмеженою кількістю учасників. У роботі конференції взяли участь Вижницький міський голова Олексій ЧЕПІЛЬ, голова райкому профспілки працівників освіти Вижницького району Ярослав БОРСУК, голова Вижницького районного товариства «Просвіта» Дмитро НИКИФОРЯК. З доповіддю «Про підсумки розвитку освіти у 2021/2022 навчальному році та завдання на 2022/2023 навчальний рік» виступила Галина ТОКАР, начальник відділу освіти, культури, медицини і спорту. Підведено підсумки роботи за минулий навчальний рік, відзначені досягнення у роботі педагогічних колективів, а разом з тим - акцентувалась увага на помилках та упущеннях у роботі, пошуку шляхів вирішення проблем, що стоять сьогодні перед освітянами громади, визначені також завдання на новий навчальний рік До роботи конференції в онлайн режимі долучилась головна спеціалістка відділу інституційного аудиту Державної служби якості у Чернівецькій області Христина ФЕШТРИГА, яка презентувала можливості застосування інформаційно-аналітичної системи EvaluEd для розбудови системи забезпечення якості освіти, зокрема шляхом самооцінювання освітніх й управлінських процесів закладів освіти та проведення зовнішнього оцінювання шкіл. Важливим питанням у новому навчальному році є питання формувального оцінювання. З презентацією по даному питанню виступив Олексій БОРСУК, директор ЦПРПП Вижницької міської ради. У роботі конференції взяла участь Вікторія ГАРАЗДЮК, практичний психолог Міліївського ЗЗСО, яка представила цікаву і актуальну презентацію для закладів освіти сьогодення це - "Психологічний аспект супроводу дітей в укриттях. Алгоритм діяльності працівників психологічної служби" З вітальним словом до учасників конференції звернувся міський голова, який підсумував усе, що зроблено протягом літнього періоду для облаштування укриттів, оновлення матеріально-технічної бази шкіл, покращення умов для навчання учнів та праці освітян та подякував освітянам за те, що швидко випробовували освітні платформи, нові методи, а ще наголосив на важливості співпраці батьків і освітян заради дітей та успішної реалізації шкільної реформи, також відзначив Подяками кращі колективи громади. Новий навчальний рік розпочався! Нових всім звершень і здобутків, шановні освітяни! Все буде Україна!
01 Вересня, 2022 р., 12:21
Повідомляємо, що у вересні  2022 року розпочинається навчання на Курсах екскурсоводів. По завершенню всі слухачі отримають  Свідоцтво про закінчення курсів екскурсоводів, яке надаватиме право працювати в цьому напрямку.  
01 Вересня, 2022 р., 12:14
     З метою вирішення питань, пов'язаних із реалізацією державної політики у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території Вижницької міської територіальної громади, рішенням виконавчого комітету Вижницької міської ради від 24.08.2022  року № 142 створено Координаційну раду з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Вижницької міської ради, затверджено Положення про Координаційну раду з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Вижницької міської ради. Метою діяльності Координаційної ради є сприяння вирішенню питань, пов'язаних із реалізацією державної політики у сфері захисту прав внутрішньо переміщених осіб, підтримка та захист суб’єктів підприємництва, які перемістилися на територію  Вижницької міської територіальної громади. Завдання Координаційної ради - налагодження співпраці  Вижницької міської ради, її виконавчого комітету з підприємствами, установами, організаціями, громадськими об'єднаннями, міжнародними та науковими організаціями, засобами масової інформації, іншими інститутами громадянського суспільства з питань захисту прав внутрішньо переміщених осіб.
29 Серпня, 2022 р., 12:47
Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину, як нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України – Іловайську трагедію. 29 серпня 2014 року під час виходу сил АТО з оточення під Іловайськом російське керівництво порушило домовленості і ворожі збройні сили впритул розстріляли з важкого озброєння колони українських військових. Таке віроломне вбивство кваліфікується міжнародним гуманітарним правом як воєнний злочин. Тоді полягло 366 украі?нських воїнів, 429 зазнали поранень, 158 зникли безвісти, 300 опинилися в полоні. Смертельний для наших захисників “зелений коридор” пролягав через поля із соняшниками. Саме під ними сотні українців поклали в боротьбі з ворогом свої життя на вівтар свободи, гинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Тож символом Дня пам’яті захисників України стала квітка соняха. На жаль, Герої вмирають. Вони здобувають вічне життя і вічну славу, залишаються нашим духовним орієнтиром і прикладом для прийдешніх поколінь українців. Але їх більше немає для тих, кому вони потрібні живі… СЛАВА ГЕРОЯМ! ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ! СЛАВА УКРАЇНІ!
26 Серпня, 2022 р., 15:13
 Державна служба України з питань праці надає роз’яснення щодо окремих питань упорядкування трудових відносин з працівниками з нефіксованим робочим часом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь