Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

18 Серпня, 2022 р., 09:10
Примусова паспортизація громадян України, які проживають на території тимчасово окупованих Херсонської та Запорізької областей, на жаль триває. Позиція України у даній ситуації залишається незмінною – всі українці, яких змушують отримувати російські документи, є громадянами України.
17 Серпня, 2022 р., 12:22
Управління Держпраці у Чернівецькій області інформує: у липні 2022 року  на підприємствах Буковини   зафіксовано 3 нещасні випадки, один  із яких - зі смертельним наслідком.
17 Серпня, 2022 р., 12:21
З початку військових дій до Чернівецької обласної служби зайнятості за пошуком роботи звернулися 2160 переселенців, з них 344 особи вже знайшли роботу. 1149 шукачів роботи отримали статус безробітного.
17 Серпня, 2022 р., 11:21
ПРИМІРНИЙ АЛГОРИТМ дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту “Увага всім”, “Повітряна тривога”
16 Серпня, 2022 р., 12:39
Управління Держпраці у Чернівецькій області роз’яснює, у яких випадках здійснюються позапланові заходи державного нагляду (контролю) у період дії воєнного стану.
12 Серпня, 2022 р., 16:07
З 07  по 09 серпня відбувся Всеукраїнський турнір з футболу серед дітей у м. Яремче Івано-Франківської області, де прийняли участь: команда СК "Іспас"  "Рух" (Івано-Франківськ), "Ніка" (Івано-Франківськ), "ДЮСШ N14" (Київ), "Новатор" (Хмельницький), "ДЮСШ N1" (Хмельницький), "Полісся" (Житомир), "Зміна" (Біла Церква), "Прем'єр-Нива" (Вінниця), "Чайка" (Вишгород). Команда СК "Іспас" стали переможцем цього турніру!
12 Серпня, 2022 р., 16:05
11 серпня у приміщенні читальної зали Вижницької публічної бібліотеки відбулася творча зустріч з Василем Хитруком, письменником, перекладачем, вченим – етноісториком, культорологом, членом національних спілок – краєзнавців та письменників, кандидатом філологічних наук. Василь Онуфрійович розповів присутнім про свою «Золоту булаву», книгу яку писав більше 25 років, що вона присвячена Святому Духу Всепроникаючої Любові в тім числі й Карпатців… та етноісторії Трипільської України та її ролі на долі усіх Європейців і світу. Книга містить чимало картин та фотографій, адресується широкому колу читачів нового покоління. Друга книга «Древнє Королівство Гуцулія» присвячена переважно зовсім невідомим фактам з древньої історичної еволюції Буття, культури, мистецтв та кореневої суті мови унікальних народів Центральної Європи – ГУЦУЛІВ. Книга вийшла у видавництві «Писаний камінь» (м. Косів) 2022 року. Автор читав свою поезію, написану гуцульському діалекті. Ця книга унікальна…. Всі присутні мали можливість придбати книгу з автографом, а нашій бібліотеці автор книгу подарував. Модератори заходу: поетеса Олена Репіна та завідувачка відділу обслуговування Вижницької публічної бібліотеки Зоя Андрюк. Зустріч пройшла в надзвичайно затишній атмосфері: дві години – як на одному подиху…
12 Серпня, 2022 р., 14:24
Управління Держпраці у Чернівецькій області звертається до керівників підприємств, установ та організацій Буковини і нагадує: напередодні початку опалювального сезону працівники, які працюють на підприємствах, що забезпечують надійне та безаварійне проходження опалювального сезону , зобовязані пройти спеціальне навчання з питань охорони праці.
10 Серпня, 2022 р., 12:12
Вижницька громада щиро вітає цьогорічних випускників Вижницького ЗЗСО та Вижницької гімназії, які вписали яскраву сторінку в літопис історії освіти громади, отримавши 200-балів з національного мультипредметного тесту.
10 Серпня, 2022 р., 10:53
    Вижницьке відділення АТ "Чернівцігаз" інформує ВАС про проведення планових ремонтних робіт на ГРС чорногузи з повним припиненням газопостачання з 09:00 год. 17.08.2022 р. до 15:00 год. 18.08.2022 р. в м. Вижниця, селах Виженка, Чорногузи, Іспас, Мілієве, Кибаки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь