Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

14 Липня, 2022 р., 10:49
Медична реабілітація допомагає якнайшвидше відновити здоров'я та працездатність людини, зменшити показник первинної інвалідності, а отже скоротити терміни тимчасової непрацездатності.  Саме тому, застраховані особи можуть отримати послуги з реабілітаційного лікування в санаторно-курортних закладах, витрати на які  100 % фінансуються Фондом соціального страхування України.
13 Липня, 2022 р., 13:43
Для кожного одержувача пенсії завжди актуальне питання - де отримувати виплату - в банку чи на пошті?
13 Липня, 2022 р., 13:38
В умовах повномасштабного вторгнення тисячі українців зазнають емоційних потрясінь через загибель близьких та рідних, втрату домівок, відсутність готівкових коштів, продуктів та питної води, дезорієнтацію в часі та просторі. За таких трагічних обставин навіть найбільш витривалі нерідко шукають допомоги та підтримки, скерування та підказки зі сторони.
12 Липня, 2022 р., 14:12
Консультування громадян відбувається з питань, які належать до професійної компетентності  фахівців територіального органу Держпраці. 
12 Липня, 2022 р., 11:05
ДПС Буковини: надходження ЄСВ склали понад 2,4 мільярди гривень Як повідомили у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області упродовж півріччя 2022 року надходження до державних цільових фондів склали понад 2,4 мільярди гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.
12 Липня, 2022 р., 11:02
Г, що фахові консультації можна отримати за допомогою гарячої телефонної лінії або скориставшись послугою відеозв’язку.
11 Липня, 2022 р., 10:55
Впродовж січня-червня 2022 року 1267 роботодавців подали інформацію про наявність 4854 вакантних посад, що на 4,3% більше порівняно з відповідним періодом 2021 року.
08 Липня, 2022 р., 16:41
Бібліотека для дітей Вижницької міської ради є місцем, де можна цікаво, весело, а головне з користю провести свій літній відпочинок. Тому юні читайлики  проводять  дозвілля в бібліотеці для дітей: знайомляться з книжковими виставками, читають періодику, грають в настільні ігри.
08 Липня, 2022 р., 12:28
     Для вирішення актуальних питань організації та виконання першочергових робіт з відновлення пошкоджених внаслідок збройної агресії будівель та споруд (далі – пошкоджені об’єкти) протягом квітня 2022 року Мінрегіоном розроблено та прийнято цілу низку необхідних нормативно-правових актів.      З метою надання допомоги фахівцям галузі, Український Центр перепідготовки та навчання проводить 13 та 14 липня 2022 року інформаційно-консультаційні онлайн-семінари.     13 липня 2022 року.      "Ліквідація наслідків збройної агресії Російської Федерації, пов’язаних із пошкодженням будівель та споруд. Нові нормативно правові акти, особливості їх застосування." (8 академічних годин, 0.27 кредиту ЄКТС).      Програма:        https://bit.ly/3ufhehE       Умови участі:     https://bit.ly/3AjgfBc       Заявка на участь:     https://bit.ly/3nvCBrm       Лист-запрошення:     https://bit.ly/3ucXWK8                       14 липня 2022 року.     "Нормативно-правові засади і практичні питання виконання обстежень та визначення технічного стану пошкоджених внаслідок збройної агресії Російської Федерації будівель і споруд." (8 академічних годин, 0.27 кредиту ЄКТС).      Програма:        https://bit.ly/3yAjP8Q       Умови участі:     https://bit.ly/3OL8FmO       Заявка на участь:     https://bit.ly/3uh7Udd       Лист-запрошення:     https://bit.ly/3nApcy8       При участі 2-х і більше співробітників від одного підприємства, або при участі преставників підприємства в обох онлайн-семінарах - знижка 5 відсотків.            Бережіть себе та Ваших рідних! Слава Україні!                     З повагою,  та до зустрічі на навчанні,      Віталій Степанов, керівник УкрЦПН.      тел.:  (044) 209-21-12               (050) 961-73-44  
08 Липня, 2022 р., 10:32
06 липня  відбулось засідання виконавчого комітету Вижницької міської ради. На порядок денний було винесено 24 питання, серед основних: Про роботу КУ «Центр надання соціальних послуг» за 2021 рік; Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за І півріччя 2022 року; Про стан надходжень місцевих податків і зборів на території Вижницької міської територіальної громади; Про внесення змін до штатного розпису КНП «Вижницька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Вижницької міської ради на 2022 рік; Про розгляд клопотання КУП «Комунальник» Вижницької міської ради; Про затвердження орієнтовного переліку суспільно корисних робіт, що виконуються в умовах воєнного стану; Про надання дозволу на укладання додаткових договорів на оренду нежитлових приміщень; Про взяття  на обслуговування КУ «Центр надання соціальних послуг» Вижницької міської ради; Про затвердження кошторисних документацій по виконанню капітальних ремонтів; Про надання дозволу на розроблення Схеми для розміщення модульних споруд, які призначені для проживання внутрішньо переміщених осіб на території комунальної власності Вижницької міської ради та ряд інших важливих питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь