Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

07 Липня, 2022 р., 15:50
У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області нагадують, що підпунктом 266.4.1. п. 266.4 ст. 266 Податкового кодексу України визначено, що база оподаткування об’єкта/об’єктів житлової нерухомості, в тому числі їх часток, що перебувають у власності фізичної особи платника податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, зменшується:
07 Липня, 2022 р., 10:05
Для запуску нового або розвитку діючого бізнесу зі створенням нових робочих місць підприємці можуть скористатися урядовою програмою та отримати мікрогрант від 50 до 250 тис.грн. Дія, Ощадбанк та Державна служба зайнятості розпочали працювати з охочими отримати мікрогрант на власну справу.
07 Липня, 2022 р., 09:49
07 Липня, 2022 р., 09:21
Виконавчий комітет Вижницької міської ради оголошує конкурс по відбору експертів - суб’єктів оціночної діяльності по оцінці земельних ділянок
05 Липня, 2022 р., 15:49
Торгово-розважальні центри повинні негайно припиняти роботу, як тільки сирена починає сповіщати про тривогу. Це стосується і магазинів, і кінотеатрів, які працюють у таких центрах. Відвідувачі мають бути евакуйовані до найближчого укриття. Про це повідомив прес-офіцер Державної служби України з надзвичайних ситуацій Олександр Хорунжий на брифінгу.
05 Липня, 2022 р., 15:43
Сума сплачених податків до зведеного бюджету у січні – червні 2022 року перевищує аналогічні надходження минулого року на 628,4 млн грн. Загалом у першому півріччі 2022 року до зведеного бюджету надійшло 3 млрд 738 млн грн податкових платежів. Темп росту надходжень становить 20,2 відсотків – інформує начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак.
05 Липня, 2022 р., 12:18
Сьогодні Вижницька громада приймає близько 1500 внутрішньо переміщених осіб з окупованих територій України. Матраци, постільна білизна, одіяла та подушки передано Вижницькій міській територіальній громаді від представників Українського Народного Дому із Чернівців. Комплекти використані для доукомплектування спальних місць в координаційних центрах для прийому вимушено переміщених осіб в с.Мілієве, с.Іспас та с.Чорногузи у рамках реалізації другого етапу проекту ПРООН за підтримки програми розвитку ООН «Підтримка ЄС для Сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування» за підтримки Європейського союзу. союзу.
04 Липня, 2022 р., 09:07
В умовах повномасштабної війни одним з головним чинників для перемоги є підтримка держави, яка всі свої можливості спрямовує на забезпечення Збройних Сил України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь