Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

21 Липня, 2022 р., 11:48
Звертаємо увагу краян та внутрішньо переміщених осіб, що заявники, які подавали документи на оформлення ІD-картки в квітні-травні поточного року, поступово отримують паспорти, які з технічних причин довгий час залишалися у черзі на друк. Водночас до підрозділів Управління надходять закордонні паспорти, оформлені у терміновому режимі 3-4 тижні тому.
21 Липня, 2022 р., 11:47
У Чернівецькій області 67 роботодавців отримають компенсацію витрат з оплати праці за працевлаштування 161 внутрішньо переміщеної особи. Найбільша кількість рішень про виплату компенсацій прийнята у м.Чернівці, на Глибоччині, Кельменеччині, Новоселиччині, Сокирянщині, Сторожинеччині та Хотинщині.
20 Липня, 2022 р., 14:52
Від реалізації підакцизних товарів територіальні громади Буковини отримали 59,8 млн гривень податків
20 Липня, 2022 р., 11:46
Інформуємо про діяльність міждисциплінарних мобільних команд соціально-психологічної допомоги особам, постраждалим від військових дій на території України, у Чернівецькій області.
20 Липня, 2022 р., 10:46
19 липня 2022 року набув чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації трудових відносин». Цим Законом внесено зміни до Кодексу законів про працю України, Законів України «Про оплату праці», «Про відпустки» та «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану».
19 Липня, 2022 р., 10:44
Інспектори Управління Держпраці у Чернівецькій області відвідують роботодавців Буковини  та вказують на необхідність використання найманої праці виключно на офіційних умовах, визначених чинним законодавством.
18 Липня, 2022 р., 11:55
Кожен працівник має право на отримання компенсації втраченого за час лікування заробітку – в умовах війни Фонд соціального страхування України продовжує фінансувати допомоги по тимчасовій втраті працездатності в повному обсязі.
18 Липня, 2022 р., 09:33
З 1 травня 2022 року до реєстру Газопостачальної компанії «Нафтогаз України» підключені 8,8 млн українських домогосподарств, які отримували газ від постачальника «останньої надії» (ПОН), відповідно до річного тарифного плану «Фіксований» з однією з найвигідніших цін на ринку — 7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості транспортування). Укладати додаткові договори не потрібно, адже перехід відбувся автоматично. Відповідаємо на найбільш поширені питання.
15 Липня, 2022 р., 15:28
      Сьогодні Вижницька громада приймає близько 1500 внутрішньо переміщених осіб з окупованих територій України. Матраци, постільна білизна, одіяла та подушки, які передані Вижницькій міській територіальній громаді від представників Українського Народного Дому із Чернівців, використані для доукомплектування спальних місць в координаційних центрах для прийому вимушено переміщених осіб в с.Мілієве, с.Іспас та с.Чорногузи у рамках реалізації другого етапу проекту ПРООН за підтримки програми розвитку ООН «Підтримка ЄС для Сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування» за підтримки Європейського союзу. союзу. Вижницька міська  рада щиро вдячна за надану допомогу та в майбутньому надіється на плідну співпрацю.
14 Липня, 2022 р., 15:17
Запрошуємо на захід «Крута наука та психокорекція для дітей ВПО та дітей з громади у Вижницькій ТГ» , який відбудеться вже цієї п'ятниці 15.07.2022 року початок о 11.00 год. В приміщенні Вижницької спеціалізованої школи (другий поверх кабінет хімії) Захід організований для батьків та дітей з числа ВПО, а також для батьків та дітей з місцевої громади. Проходитиме процес взаємної інтеграції, психологічної адаптації та зниження тривожності за допомогою проективних методик в період війни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь