Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

24 Жовтня, 2022 р., 10:15
«Щодо аукціонів з передачі
24 Жовтня, 2022 р., 09:09
У ці дні  поповнив лави Небесного війська ще один нескорений Син України, солдат ЗСУ  Шешуряк Анатолій, із села  Черешенька Вижницького району.
21 Жовтня, 2022 р., 16:58
20 жовтня Міліївський опорний ліцей  ім. Дмитра Загула зустрічав шанованих гостей: творців, письменників, журналістів,  науковців ЧНУ ім. Юрія Федьковича, представників влади, краєзнавців, працівників освіти та культури. Всі ці люди зібралися у селі Мілієве  Вижницької громади для вшанування  творчості буковинського поета, перекладача Дмитра Загула.
20 Жовтня, 2022 р., 18:23
На жаль, знову до нас із війни надійшла сумна звістка. Вижниччина втратила ще одного Героя - солдата Шешуряка Анатолія Дмитровича 1974 року народження, уродженця  с.Черешенька  Вижницького району. Ще один наш земляк, воїн, захисник України та Герой, який загинув 16 жовтня неподалік с.Опитне, Покровського району, Донецької області. Ціною свого життя він здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка - віддав своє життя за цілісність і незалежність України. На віки-вічні його ім'я буде вписане в історію нашої громади та України як воїна - Героя.
20 Жовтня, 2022 р., 11:43
Від початку війни, у березні-вересні, Фонд соціального страхування України недоотримав понад 5 мільярдів гривень частки ЄСВ відносно планових показників. Водночас, виплати лікарняних, декретних і страхових виплат не призупинялись Фондом ні на день та продовжують фінансуватись у повному обсязі. Однак перевищення потреби у видатках на страхові виплати і допомоги над фактичними доходами, на жаль, призвело до затримки фінансування матеріального забезпечення на близько 57 робочих днів.
19 Жовтня, 2022 р., 14:06
Процедура з вклеювання фотокартки до паспорта громадянина України у вигляді книжечки по досягненню 25-ти та 45-річного віку доволі проста: власник документа звертається до ближчого підрозділу міграційної служби незалежно від реєстрації місця проживання з паспортом та двома фото розміром 3,5х4,5 й впродовж 5-ти робочих днів отримує готовий документ  з актуальним фото.
18 Жовтня, 2022 р., 17:43
18 жовтня 2022 року відбувся конкурс на заміщення вакантної посади керівника Міліївського  закладу дошкільної освіти (дитячий садок) Вижницької міської ради Вижницького району Чернівецької області.
18 Жовтня, 2022 р., 12:45
продовжує роботу пунктів надання правової допомоги та інформаційної підтримки внутрішньо переміщеним особам (ВПО), у Чернівецькій області. Раді повідомити, що в межах даного проєкту фокус консультацій наших юристів розширюється. Правову допомогу та підтримку можуть отримати:  - ВПО; - волонтери; - волонтерські неприбуткові організації; - благодійні організації, тощо. В нашому пункті правової підтримки доступні інформація та консультації щодо наступних питань: ? Положень законодавства з питань, що стосуються прав та обов'язків ВПО. ? Порядку оформлення та видачі довідки про взяття на облік ВПО та заяви про надання щомісячної адресної допомоги ВПО. ? Гарантій отримання допомоги застрахованим особам в рамках Програми «єПідтримка». ? Встановлення фактів, які мають юридичне значення (народження, смерті на окупованих територіях). ? Фіксації збитків й пошкоджень через бойові дії та отримання відповідних компенсацій. ? Інші питання, що пов’язані з внутрішнім переселенням та шкодою від бойових дій в Україні. ? Реєстрація волонтерської організації під час війни. ? Податкові пільги для волонтерських та неприбуткових організацій. ? Реєстру неприбуткових установ та організацій. ? Вимоги, що пред'являються до некомерційної організації. ? Інші актуальні питання неприбуткових організацій. Отримати безкоштовну допомогу можна онлайн та телефоном, а також звернувшись до нас з особистим візитом. Графік роботи пункту надання правової допомоги та інформаційної підтримки внутрішньо переміщеним особам (ВПО) у Чернівецькій області: Години прийому: 10:00 - 14:00 Дні прийому: понеділок - п'ятниця Телефон: 098045635, 0975905901 Особисту консультацію можна отримати за адресою: м. Вижниця, вул. Українська, 95   Також в рамках діяльності Всеукраїнської коаліції з надання правової допомоги працює єдина інформаційна “гаряча лінія” з питань, пов'язаних з правовими проблемами внутрішньо переміщених осіб та документуванням воєнних злочинів. Спеціалісти “гарячої лінії” доступні для консультацій кожного робочого дня з 10:00 до 17:00 за телефоном: 0 800 30 15 16* Віримо в перемогу України! Діяльність відбувається в рамках проекту «Посилення демократичного врядування в Центральній та Північній Україні», який реалізує Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги за підтримки National Endowment for Democracy. *дзвінки в межах України безкоштовні зі стаціонарних телефонів та мобільних будь-яких операторів
17 Жовтня, 2022 р., 10:55
Що може бути кращим за оберіг зроблений своїми руками для захисників України?Адже , оберіг - це найкраща мотивація та підтримка для наших захисників.
13 Жовтня, 2022 р., 17:26
На свято Покрови Пресвятої Богородиці, берегині українського козацтва, ми відзначаємо ще одну знаменну дату – День захисників і захисниць України!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь