Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

03 Листопада, 2022 р., 16:00
Вижниччина отримала знову страшну звістку про втрату ще одного Героя - Чебана Олександра Олексійовича, 1969 року народження, уродженця с. Виженка Вижницького району, який загинув біля населеного пункту Білогорівка Бахмутського району Донецької області. Ми повинні пам‘ятати, що за кожен звільнений від ворогів населений пункт, за кожний сантиметр нашої визволеної землі заплачено найвищу ціну - життя наших Героїв… Виконавчий комітет Вижницької міської ради глибоко співчуває рідним, близьким, побратимам, друзям та односельцям мужнього патріота. Хай Господь упокоїть душу нашого Захисника Олександра та додасть сил рідним пережити найважчу втрату. Світла та вічна пам'ять, глибока шана та безмежна вдячність полеглому воїну. Ми завжди будемо пам'ятати мужність та героїзм наших солдатів. Герої не вмирають!
03 Листопада, 2022 р., 09:03
Сьогодні, 1 листопада 2022 року, Кабінет Міністрів України прийняв постанову «Деякі питання надання Державною міграційною службою адміністративних послуг в умовах воєнного стану».
03 Листопада, 2022 р., 09:02
З 1 листопада 2022 року набула чинності постанова Кабінету Міністрів України від 14 жовтня 2022 року № 1180 «Про внесення змін у додаток до Постанови КМУ від 2 листопада 2016 р. №770», відповідно до якої ухвалено нові суми вартості адміністративних послуг у сфері міграції.
02 Листопада, 2022 р., 17:04
Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 року № 333 «Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг», Вижницькою міською радою проводиться пройм заяв від власників житлових приміщень на отримання даної компенсації. Прийом заяв здійснюється у відділі житлово-комунального господарства, комунальної власності, благоустрою, транспорту та інфраструктури, щомісячно до 5 числа з 09.00 до 17.00 год.
02 Листопада, 2022 р., 12:07
02 листопада,  відбулось засідання виконавчого комітету Вижницької міської ради. На порядок денний було винесено 18 питань, серед основних: Про роботу Центру надання адміністративних послуг Вижницької міської ради; Про затвердження Порядку видачі довідок; Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік; Про організацію обліку дітей дошкільного та шкільного віку та учнів на території Вижницької громади; Про надання грошової компенсації за придбання шкільного одягу та спортивної форми дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, які навчаються у закладах загальної середньої освіти Вижницької територіальної громади на 2022/2023 навчальний рік; Про взяття громадян на квартирний облік; Про надання дозволу на укладання додаткових договорів на оренду нежитлових приміщень; Про звільнення батьків від батьківської оплати в ЗДО громади та затвердження на листопад місяць батьківської плати за харчування однієї дитини в день та ряд інших важливих питань.
02 Листопада, 2022 р., 10:38
Старша група гуртка з футболу "Будинку дитячої та юнацької творчості" Вижницької міської ради виборола lll місце в турнірі з міні-футболу серед студентської та учнівської молоді на "Кубок директора коледжу" мистецтв та дизайну ім.В.Шкрібляка Команда була нагороджена кубком та медалями. А окремі нагороди, такі як "Кращі гравці" в своїх номінаціях, отримали: Гутцай Марк,  Романюк Андрій. Молодша група взяла участь в двох контрольних спарингах в рамках ігор "Золота осінь", "ДЮФК Чорногузи" та ДЮСШ Мілієво. За підсумками нагороди отримали:  Айвазовський Микола, Ткачук Андрій. Вітаємо всіх учасників та бажаємо нових звершень! (Гурток "Футбол" керівник Калинчук Є. Г.)
28 Жовтня, 2022 р., 15:56
Виконавчий комітет Вижницької міської ради повідомляє, що за інформацією Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства паливні дрова можна придбати у лісництвах державних підприємств.
24 Жовтня, 2022 р., 17:32
На колінах, у сльозах, з квітами та державними прапорами, схиливши голови перед величчю подвигу буковинського Героя, Вижниччина зустріла сьогодні  Шешуряка Анатолія, який загинув 16 жовтня, під час бойового завдання.
24 Жовтня, 2022 р., 10:27
Нещасний випадок з прибиральницею службових приміщень в одному із закладів загальної середньої освіти Вижницького району спонукав черговий раз нагадати про організацію охорони праці та безпеки життєдіяльності в установах і закладах освіти. Сучасні заклади загальної середньої освіти мають у своєму використанні велику кількість навчального обладнання, об'єкти підвищеної небезпеки, якими є котельні для обігріву приміщень, виробниче, енергетичне, вентиляційне обладнання, парові і водогрійні котли, посудин, що працюють під тиском та багато іншого. Разом з тим, служби охорони праці у таких закладах практично відсутні. В кращому випадку обов'язки відповідального за охорону праці покладаються на одного із заступників директора закладу загальної середньої освіти. Ефективність роботи такої служби охорони праці бажає бути набагато кращою. Особливо це стосується щодо роботи з технічним і обслуговуючим персоналом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь