Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

21 Грудня, 2022 р., 14:38
21 грудня, в приміщенні міської ради, відбулось засідання 24-ої сесії VIII скликання Вижницької міської ради, на якому розглядалось 37 питань. Серед основних: Про затвердження плану роботи міської ради на 2023 рік; Про  бюджет Вижницької міської територіальної громади на  2023  рік; Про зміни до переліку та тарифів на платні медичні послуги по КНП «Центр первинної медичної допомоги» Вижницької міської ради; Про внесення змін до фінансового плану КНП «Центр первинної медичної допомоги» Вижницької міської ради на 2022 рік; Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік; Про затвердження Програми Фінансової підтримки внутрішньо переміщених осіб з міського  бюджету Вижницької міської ради  на 2023 рік; Про Програму підтримки об’єктів комунальної  власності та комунальних  підприємств, організацій установ, закладів) Вижницької міської ради на 2023-2025 роки; Про співробітництво територіальних громад Вижницького району Чернівецької області; Про прийняття майна у комунальну власність Вижницької міської територіальної громади будівель по вул.Січових Стрільців в м. Вижниця; Про надання дозволу на розробку Детальних планів територій та ряд земельних та інших важливих питань. Депутати активно приймали участь в обговоренні питань порядку денного та інших питань, що розглядались на сесії.
21 Грудня, 2022 р., 13:08
Звертаємо увагу буковинців, внутрішньо переміщених осіб, іноземців та осіб без громадянства,  які проживають на території Чернівецької області, що відповідно до  Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» структурні та територіальні підрозділи УДМС у Чернівецькій області в період Новорічно-Різдвяних свят працюватимуть без додаткових вихідних згідно визначених графіків роботи.
21 Грудня, 2022 р., 10:56
Державна служба з питань праці інформує: Кодекс законів про працю України визначає 12 днів на рік як святкові і неробочі дні, в які робота не проводиться (зокрема, Новий рік та Різдво Христове).
21 Грудня, 2022 р., 09:34
19 грудня, за підтримки міського центру "Спорт для всіх" Вижницької міської ради проведено дитячий турнір з міні-футболу, в рамках заходів до Дня Святого Миколая. Всі ігри проходили в цікавій, захоплюючі боротьбі з перемінним успіхом,в якому перемогу святкували юні футболісти з с. Чорногузи; ІІ місце - с.Мілієво: ІІІ місце - м. Вижниця.Гравці отримали заслужені нагороди, дипломи та солодкі призи.
20 Грудня, 2022 р., 13:54
    День Святого Миколая – це свято, яке першим приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи наближення Різдва Христового та Нового Року. Воно дарує віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі почуття надії і любові, надихає на добрі справи і милосердя до інших. В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей, тих, хто найбільше потребує любові та турботи. 
20 Грудня, 2022 р., 12:25
Перший семестр 2022/23 навчального року для учнів першого класу - це ціла вічність. За короткий час, в переміжку з загрозою ковіду, відключення електроенергії, повітряні тривоги - вони пройшли найважчі уроки: навчились тримати інструмент, видобувати з нього звук, вивчили назви та тривалості нот, навчились користуватись пензлями, змішувати фарби. У них уже позаду перші концертні виступи та прослуховування, художні виставки, а це свідчить, що першачки справились з хвилюванням публічних виступів, отримали схвальні відгуки та спробували смак перемоги. Нещодавно в актовій залі Мистецької школи Вижницької  міської ради відбулось концертне дійство-посвята першачків в музиканти та художники.
20 Грудня, 2022 р., 09:53
Цьогоріч у ніч на Св.Миколая всі українці замовили одне бажання - витримки ЗСУ, Перемоги і Миру.
19 Грудня, 2022 р., 16:30
19 грудня відбулось  чергове засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вижницької міської територіальної громади, основним питанням було: Про  санітарно-епідеміологічний стан у закладах освіти та дошкільних дитячих установах Вижницької міської територіальної громади (Доповідав:  Чепіль О.Г. – голова територіальної громади, голова комісії). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення зазначеного питання комісія ВИРІШИЛА:
19 Грудня, 2022 р., 16:22
В с.Іспас відбулося відкриття соціальної пральні для внутрішньо переміщених осіб та пільгових категорій населення, які проживають на території Вижницької громади. В заході взяли участь: міський голова Олексій Чепіль, перший заступник начальника районної військової адміністрації Микола Федорощак та начальник відділу забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, соціально-економічного розвитку та гуманітарної сфери районної військової адміністрації Ганна Гринчук. У соціальній пральні, можна випрати, висушити та попрасувати одяг, постільну білизну. Також користувачі соціальної пральні зможуть відпочити під час очікування в окремо облаштованій кімнаті, емоційно розвантажитися та поспілкуватися.
19 Грудня, 2022 р., 10:19
Щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, зібраної волонтерами   Фахівці Головного управління ДПС у Чернівецькій області роз’яснюють, Законом України від 16 листопада 2022 року № 2747-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування благодійної допомоги, зібраної волонтерами» (далі – Закон № 2747), який набрав чинності 11.12.2022, внесені наступні зміни:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь