Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

29 Грудня, 2022 р., 15:19
28 грудня, в приміщенні районної військової адміністрації (районної державної адміністрації) відбулося засідання круглого столу при начальнику районної військової адміністрації Сергія Чеботаря, в якому взяли участь: міський голова Олексій Чепіль, перший заступник начальника районної військової адміністрації Микола Федорощак, начальник відділу забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, соціально-економічного розвитку та гуманітарної сфери районної військової адміністрації Ганна Гринчук, директор НПП "Вижницький" Галина Марчук, голова Вижницької районної організації Народного Руху України Володимир Шкляр, директор Вижницького коледжу прикладного мистецтва ім.В.Ю.Шкрібляка Роман Гаврилюк.
29 Грудня, 2022 р., 10:17
Шановні  жителі Вижницької міської територіальної громади!
28 Грудня, 2022 р., 16:50
23 грудня відбулось  чергове засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вижницької міської територіальної громади, основним питанням було: Про  санітарно-епідеміологічний стан у закладах освіти та дошкільних дитячих установах Вижницької міської територіальної громади (Доповідав:  Чепіль О.Г. – голова територіальної громади, голова комісії). За результатами доповіді та з урахуванням обговорення зазначеного питання комісія ВИРІШИЛА:
28 Грудня, 2022 р., 10:07
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) затвердила підвищення тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення на 2023 році у два етапи/ Повідомляємо споживачів водопостачання та водовідведення Вижницької ТГ про намір підняття тарифів в межах 30 відсотків.
26 Грудня, 2022 р., 16:04
Протягом жовтня-грудня  в рамках проєкту «Швидка багатогалузева гуманітарна допомога внутрішньо-переміщеним особам та постраждалому від конфлікту населенню в Україні» БФ «Український Фонд Соціальних Інновацій», який очолює о. Василь Стефанко, вдруге організував допомогу ВПО у вигляді роздачі безкоштовних гарячих обідів. Вижницька міська адміністрація висловлює свою подяку всім, хто доклав зусилля для реалізації цього проекту, а за фінансову підтримку -  міжнародній гуманітарній організації ACTED  @ACTED Ukraine.
23 Грудня, 2022 р., 09:15
Впродовж листопада-грудня відбувся Міжнародний благодійний багатожанровий двотуровий фестиваль-конкурс мистецтв міжнародний проєкт Україна – Франція «Golden autumn» .
21 Грудня, 2022 р., 15:39
25 грудня, значна частина жителів нашої громади відзначатимуть одне з найсвітліших та найурочистіших свят – Різдво Христове.
21 Грудня, 2022 р., 14:38
21 грудня, в приміщенні міської ради, відбулось засідання 24-ої сесії VIII скликання Вижницької міської ради, на якому розглядалось 37 питань. Серед основних: Про затвердження плану роботи міської ради на 2023 рік; Про  бюджет Вижницької міської територіальної громади на  2023  рік; Про зміни до переліку та тарифів на платні медичні послуги по КНП «Центр первинної медичної допомоги» Вижницької міської ради; Про внесення змін до фінансового плану КНП «Центр первинної медичної допомоги» Вижницької міської ради на 2022 рік; Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік; Про затвердження Програми Фінансової підтримки внутрішньо переміщених осіб з міського  бюджету Вижницької міської ради  на 2023 рік; Про Програму підтримки об’єктів комунальної  власності та комунальних  підприємств, організацій установ, закладів) Вижницької міської ради на 2023-2025 роки; Про співробітництво територіальних громад Вижницького району Чернівецької області; Про прийняття майна у комунальну власність Вижницької міської територіальної громади будівель по вул.Січових Стрільців в м. Вижниця; Про надання дозволу на розробку Детальних планів територій та ряд земельних та інших важливих питань. Депутати активно приймали участь в обговоренні питань порядку денного та інших питань, що розглядались на сесії.
21 Грудня, 2022 р., 13:08
Звертаємо увагу буковинців, внутрішньо переміщених осіб, іноземців та осіб без громадянства,  які проживають на території Чернівецької області, що відповідно до  Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» структурні та територіальні підрозділи УДМС у Чернівецькій області в період Новорічно-Різдвяних свят працюватимуть без додаткових вихідних згідно визначених графіків роботи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь