Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Березня, 2023 р., 11:05
01 березня,  відбулось засідання виконавчого комітету Вижницької міської ради. На порядок денний було винесено 12 питань, серед основних: Про проведення весняного двомісячника санітарної очистки та благоустрою громади; Про затвердження звіту за 2022 рік щодо виконання Програм Вижницької міської ради; Про надання дозволу міському голові на підписання угоди про співпрацю; Про звільнення батьків  від батьківської плати за харчування дітей  в  ЗДО громади та затвердження на березень місяць батьківської плати за харчування однієї дитини в день; Про надання «Статусу особи, що проживає, працює, навчається на території гірського населеного пункту»; Про  розгляд заяв громадян та звернень організацій; Про надання дозволу на розроблення ескіз-проекту меморіальної дошки на честь Юрія НЕСТЕРЮКА та встановлення її на фасаді будівлі КНП «Вижницька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» по вул.Й.Бурги, 5 в м.Вижниця Вижницького району Чернівецької області та ряд інших важливих питань.
28 Лютого, 2023 р., 09:18
Більше інформації – на офіційному сайті Мінветеранів https://mva.gov.ua/ua та нашому Telegram-каналі: https://t.me/minveteraniv Більше фото в Instagram – https://www.instagram.com/minveteraniv Відео – на нашому YouTube-каналі https://bit.ly/3yWpOnh
27 Лютого, 2023 р., 17:49
В зв’язку з складними погодними умовами, згідно правил благоустрою Вижницької міської територіальної громади, просимо прийняти участь в  очистці від снігу закріплені за вами території. Також, до уваги власників автотранспортних засобів, прохання - не залишати машини на проїзній частині, щоб не перешкоджати якісній очистці доріг від снігу.
27 Лютого, 2023 р., 17:39
Сьогодні відбулася онлайн-нарада під керівництвом начальника районної військової адміністрації Сергія Чеботаря та за участю представників Вижницького РВ поліції ГУНП в Чернівецькій області, Вижницького РТЦК та СП та прикордонної служби із головами громад району, на якій було обговорено питання про прийняті міри по виконанню мобілізаційних завдань та комплектування частини А4856 (стрілецького батальйону), в тому числі транспортними засобами.
27 Лютого, 2023 р., 17:26
Замовник :Вижницька міська рада
27 Лютого, 2023 р., 17:06
На території Вижницької громади розміщено та облаштовано чотири модульні будиночки
27 Лютого, 2023 р., 15:14
Вітаємо з перемогою ученицю художнього відділення Іспаської школи мистецтв Вижницької міської ради Гакман Марію (викл. Труфин О.А.),з перемогою у ІІІ-етапі XXI Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням «Об’єднаймося ж, брати мої!».
23 Лютого, 2023 р., 17:41
18 – 19 лютого у Кіцмані відбувся Міжобласний турнір серед юнаків та дівчат на призи Майстра спорту України Романа Семенюка.
23 Лютого, 2023 р., 17:03
З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, 22 лютого,  під керівництвом голови Вижницької міської ради Олексія Чепіля, було проведено засідання Комісії з питань захисту прав дитини Вижницької міської ради.
23 Лютого, 2023 р., 17:02
У Вижниці 24 лютого у Свято- Михайлівському храмі о 10-й годині розпочнеться загальнонаціональна молитва за Перемогу України, за її духовне відновлення. У молебні візьмуть участь священники та капелани Вижницького благочиння Православної церкви України. Очолить богослужіння благочинний Вижницько-Путильського благочиння Ілля Кігніцький. Напередодні Всеукраїнська рада церков звернулась до вірян усіх конфесій провести цей день у пості та молитві.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь