Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

17 Лютого, 2023 р., 16:27
16 лютого на базі Черешенського опорного ліцею відбулося засідання професійної спільноти вчителів біології Вижницької громади. Вчитель МАЛИШ Діана Віталіївна провела відкритий урок з біології у 7 класі на тему: «Дихання і газообмін у тварин, їх різноманітність». Урок був насиченим та динамічним, проведений за допомогою інтерактивних засобів. Діти отримали багато цікавої інформації, брали активну участь в обговоренні нового матеріалу та продемонстрували грунтовні знання з попередніх тем. Керівник закладу Володимир КОЛОТИЛО продемонстрував учасникам зібрання потужне, функціональне та сучасно обладнане укриття, матеріальну базу опорного ліцею. Керівник професійної спільноти вчителів біології Вижницької громади – МЕДЕЦЬКИЙ Володимир Мирославович, зауважив, що педагоги даної кафедри згуртовані, постійно підтримують одне одного, надають методичну допомогу, діляться досвідом та професійно зростають. Наступне засідання заплановане на травень.
17 Лютого, 2023 р., 16:26
Мир! Це слово звучить по- різному на континентах  Землі, але скрізь воно означає можливість спокійно жити під чистим, блакитним небом, вчитися, працювати, любити і поважати один одного. Без миру немає дитинства, немає майбутнього. Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх Українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше.
15 Лютого, 2023 р., 15:28
Сучасна бібліотека – це не лише простір для читання, отримання нових знань, навичок, професійного зростання, цікавого дозвілля, спілкування, але й можливість отримати позитивні емоції, гарний настрій, зарядитись оптимізмом, отримати приємні враження від спілкування з друзями, однодумцями.
15 Лютого, 2023 р., 15:27
15 лютого, відбулось  засідання 26-ої сесії VIII скликання Вижницької міської ради, на якому розглядалось 24 питання. Серед основних: Інформація постійної комісії міської ради з питань регламенту, забезпечення законності, протидії  корупції, депутатської діяльності та етики про явку депутатів міської ради на сесії та засідання постійних комісій в 2022 році; Про внесення змін до Програми збереження, розвитку,  реконструкції та реставрації пам’яток  історії та культури Вижницької міської ради на 2023-2025 роки; Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за 2022 рік; Про Програму фінансової підтримки апарату та структурних підрозділів Вижницької районної державної адміністрації (районної військової адміністрації) на 2023 рік; Про передачу транспортних засобів військовослужбовцям військової частини; Про надання дозволу на розробку Детальних планів територій та ряд інших важливих питань. Депутати активно приймали участь в обговоренні питань порядку денного та інших питань, що розглядались на сесії.
15 Лютого, 2023 р., 09:38
Державна міграційна служба нагадує, що у відокремлених підрозділах ДП «Документ» за кордоном доступна послуга оформлення першого паспорта громадянина у формі ID-картки по досягненню 14-річного віку.
14 Лютого, 2023 р., 09:25
І знову успіх! Знову перемога!
13 Лютого, 2023 р., 15:44
10.02.2023 року Центром надання адміністративних послуг Вижницької міської ради проведено семінар-навчання з працівниками старостинських округів Вижницької міської ради з питань реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання та прийому документів для призначення соціальних допомог, пільг та субсидій.
10 Лютого, 2023 р., 14:50
Відсутність реєстрації місця проживання не може бути підставою для відмови в оформленні першого паспорта громадянина України у вигляді ID-картки чи обміну документа у зв’язку з завершенням його терміну дії. Однак за відсутності «прописки» власнику першого паспорта не буде автоматично присвоєний Реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь