Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

23 Лютого, 2023 р., 17:02
У Вижниці 24 лютого у Свято- Михайлівському храмі о 10-й годині розпочнеться загальнонаціональна молитва за Перемогу України, за її духовне відновлення. У молебні візьмуть участь священники та капелани Вижницького благочиння Православної церкви України. Очолить богослужіння благочинний Вижницько-Путильського благочиння Ілля Кігніцький. Напередодні Всеукраїнська рада церков звернулась до вірян усіх конфесій провести цей день у пості та молитві.
23 Лютого, 2023 р., 16:40
Сьогодні в сльозах та навколішки Вижницька громада зустріла свого Воїна-Героя ІВАНА МАКОВІЙЧУКА, який віддав за мир та незалежність України найцінніше - своє життя.
22 Лютого, 2023 р., 09:54
Для гідного вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця у російсько-українській війні Івана МАКОВІЙЧУКА, розпорядженням міського голови Олексія Чепіля, 23 та 24 лютого 2023 року оголошено Днями жалоби.
22 Лютого, 2023 р., 09:25
20 лютого, на площі Героїв Майдану в м.Вижниця відбувся урочистий мітинг, присвячений відзначенню 34-ї річниці виведення військ з Афганістану та учасників бойових дій на територіях інших держав, пам'яті Героїв Небесної Сотні та відзначення Дня єднання. Вшанувати світлу пам'ять всіх учасників, які жертовно віддали своє життя за утвердження цінностей життя вільного світу та незалежності держави, зійшлися працівники трудових колективів м.Вижниці, громадськість міста.
21 Лютого, 2023 р., 16:33
Державна міграційна служба України продовжує активну міжнародну роботу і розширює географію функціонування відокремлених підрозділів ДП «Документ» за кордоном. Зокрема, завдяки плідній співпраці ДМС, МВС та МЗС відтепер українці можуть оформити паспортні документи не лише в Польщі та Туреччині, а й в ще двох країнах Європейського Союзу - Словаччині та Чехії.
21 Лютого, 2023 р., 16:32
В умовах воєнного стану українські родини нерідко вимушено опиняються по різні боки кордонів, й ситуація, коли заяву на оформлення закордонного паспорта в Україні подає один з батьків, а отримує готовий паспортний документ хтось з рідних, є доволі поширеною.
21 Лютого, 2023 р., 15:28
Виконавчий комітет Вижницької міської ради оголошує конкурс по відбору експертів - суб’єктів оціночної діяльності по оцінці земельних ділянок.
20 Лютого, 2023 р., 10:28
У Департменті соціального захисту населення МО Handicap International здійснює реєстрацію на грошову підтримку.
20 Лютого, 2023 р., 08:43
19 лютого, під час виконання бойового завдання в селі Невське Сватівського району Луганської області загинув вижничанин МАКОВІЙЧУК Іван Володимирович, молодший сержант військової частини А-7186. Іван Володимирович народився 26 травня 1968 року. Навчався у Банилівській школі. З 1992 року по теперішній час проживав у місті Вижниця. Виростив і виховав чотирьох доньок. До початку повномасштабного вторгнення добровільно вступив до лав ТРО. З 27 лютого пішов захищати нашу державу. Вся Вижницька громада схиляє голову у пошані перед загиблим воїном, який ціною власного життя виборював свободу та незалежність у запеклих боях проти російських окупантів. Виконавчий комітет Вижницької міської ради, депутатський корпус, міський голова глибоко співчуває родині, близьким, побратимам, друзям мужнього патріота. Хай Господь упокоїть душу нашого Захисника Івана та додасть сил рідним пережити найважчу втрату. Вічна пам'ять та слава відважному воїну!
17 Лютого, 2023 р., 16:58
16 лютого український народ вже другий рік поспіль відзначав День єднання України! Свято було встановлено з метою згуртування нації та зміцнення її стійкості в умовах загроз сьогодення. Всі виклики, які постали перед нами, вимагають конкретних дій, відповідальності, впевненості і розуміння істини, що сила нації – в її єдності! В цей день всі заклади освіти Вижницької громади долучились до Дня єднання. Це молоде свято. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу - показати усьому світові, що ми сьогодні - як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє. У ЄДНОСТІ – НАША СИЛА. ДЕ ЄДНІСТЬ – ТАМ ПЕРЕМОГА! Пам'ятаймо та шануймо наших Героїв-Воїнів ЗСУ. Слава Україні! Героям Слава! Слава ЗСУ!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь