Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

30 Березня, 2023 р., 09:50
Створення Молодіжного простору «Carpathian Gate» у Вижницькій територіальній громаді реалізовано для підвищення рівня залучення молоді до процесу розвитку молодіжної політики та умов для реалізації ініціатив молоді громади шляхом розбудови молодіжної інфраструктури і забезпечення різних форм дозвілля.
29 Березня, 2023 р., 16:02
28 березня 2023 року Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) і Чернівецька обласна військова адміністрація підписали меморандум про співпрацю, яка триватиме до середини 2025 року. Протягом цього періоду громади-партнери Програми отримають співфінансування проєктів, а також навчальну та консультаційну допомогу для посилення спроможності місцевого самоврядування.
29 Березня, 2023 р., 09:38
Витяг про місце проживання – одна з найпопулярніших довідок, яка необхідна під час запису дитини до садочка чи школи. Раніше, щоб отримати цю «довідку про прописку», потрібно було йти до ЦНАПу чи органу реєстрації. Тепер завдяки співпраці Мінцифри, МВС та ДМС України, її можна оформити за 1 хвилину на порталі Дія.
29 Березня, 2023 р., 09:25
Вже зовсім скоро школярів України чекає Національний мультипредметний тест та вступна кампанія-2023.
29 Березня, 2023 р., 09:24
Впродовж 2022 року 65 безробітних м.Чернівців, Герцаївщини та Кельменеччини залучалися до громадських робіт соціального спрямування. 13 безробітних та шукачів роботи здійснювали супровід осіб з інвалідністю по зору, 40 працювали із соціально вразливими верствами населення, 12 займалися інформуванням населення про можливість отримання субсидій та здійснювали технічну обробку документів.
29 Березня, 2023 р., 09:13
Ви втомились від щоденних справ, насиченого шкільного графіку, емоційного напруження і хочеться відпочити у колі друзів, насолодитись приємним спілкуванням за чашкою смачного чаю  з домашньою випічкою, поласувати цікавою,
28 Березня, 2023 р., 12:34
Держава прагне забезпечити якісну освіту, розвиток цифрових технологій та розширення можливостей для студентів в рамках міжнародної співпраці. Зібрали у черговій добірці послуги в сфері освіти на Гіді
28 Березня, 2023 р., 10:12
Без черг та паперів Правда зручно, коли не потрібно нікуди їздити й нічого ксерити? Звісно, це круто. На порталі та в застосунку Дія можна отримувати документи та послуги будь-де і будь-коли за кілька кліків — зі смартфона чи компʼютера. Зібрали всі пенсійні послуги в одній публікації. Спростіть життя родичам — поділіться з ними добіркою Або збережіть собі на майбутнє Проєкти реалізовано Мінцифрою спільно з Міністерством соціальної політики України та Пенсійним фондом України за сприяння «Проєкту підтримки Дія», який впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за підтримки Швеції.
27 Березня, 2023 р., 16:35
Відповідні правила затверджені наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.
27 Березня, 2023 р., 14:54
Виконавчий комітет Вижницької міської ради оголошує конкурс по відбору експертів - суб’єктів оціночної діяльності по оцінці земельних ділянок

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь