Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Квітня, 2022 р., 12:37
В Україні війна! В нашому місті знайшли прихисток від жахіття бомбардувань та окупації російського ворога багато вимушених переселенців, більшість яких з малими дітьми. Щира вдячність громадській організації "Бізнес мережа сільських жінок " (керівниця Sofia Burtak) , громадській організації "Центр креативності та інтелектуального розвитку" (керівниця Богдана Короп), волонтерам з м.Краків (Польща) Максиму Дзінеру та Maria Pona за їх небайдужіть, співпережиття та допомогу у такий страшний для всіх нас час. Завдяки їм батьки отримують дитяче харчування, засоби гігієни та супутні предметами: пляшечки, пелюшки, памперси, брязкальця тощо для діток від 0 до 3-х років. Попереду багато днів і ночей боротьби за волю і незалежність держави від російського агресора. Тримаємо стрій. Слава Україні! Переможемо!
05 Квітня, 2022 р., 09:46
Запрошуємо взяти участь у вуличній краєзнавчій акції «Буковинська Гуцульщина – землі української цвіт» Захід відбудеться 5 квітня о 14 годині м. Вижниця. Площа Героїв Небесної Сотні
04 Квітня, 2022 р., 17:12
У надзвичайно складний та відповідальний час для нашої країни ми маємо забезпечити роботу бізнесу, за можливості зберегти робочі місця та сплату податків до державного бюджету. З метою забезпечення продовольчої безпеки держави та для допомоги підприємствам у налагодженні безперебійної операційної роботи, відбудові харчових ланцюгів з продажу виробленої продукції та постачання сировини та відновленні логістичних зв’язків, Держпродспоживслужбою України за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки та Міністерства аграрної політики та продовольства створено Національну платформу продовольчої безпеки https://dpss.creatio.com/ (далі - Платформа).
01 Квітня, 2022 р., 15:17
Складний  період  життя  переживає  наша  ненька-Україна, як і її прекрасний народ: діти, батьки, літні люди.
01 Квітня, 2022 р., 15:05
З метою психологічної підтримки у час війни та збору коштів для придбання вантажного автомобіля для потреб Збройних Сил України 30 березня о 15.00 під хештегом  #закрити_небо на сцені площі Героїв Майдану відбувся благодійний концерт "Вільні люди - вільна Україна - вільний світ". У програмі концерту виступили вимушені переселенці з територій бойових дій, які знайшли прихисток у Вижниці: Філіп Шкляр, Анастасія Удовик, Данило Вакуленко (м.Київ), Анастасія Фролова (Нова Каховка, Херсонська обл.), Наталія Рохманюк (м.Гостомель), Гліб Шейна (м.Бровари). Доповниди їхні виступи викладачі Мистецької школи Ганна Ватаманюк, Олександра Кібіч, вихованці директора Вижницького будинку культури Михайла Ковалюка Катруся Романюк та Злата Романюк, аматор с.Іспас Дмитро Мазуряк.
01 Квітня, 2022 р., 12:17
На жаль, з приходом весни, через людську недбалість на полях, сіножаттях, на території населених пунктів та вздовж автомобільних доріг горить суха трава та залишки минулорічного листя, знищуючи все живе.
30 Березня, 2022 р., 12:15
Всеукраїнська ініціатива протидії війні в Україні Ми є українською децентралізованою координаційною ініціативою, що допомогає українцям подолати гуманітарну кризу та наслідки жорстокого вторгнення Російської Федерації. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь