Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Квітня, 2022 р., 16:50
Про створення  максимально сприятливого консультаційного супроводу релокованих підприємств, які розпочали на Буковині  свою виробничу діяльність та надання їм необхідної  інформаційно-роз’яснювальної  допомоги обговорили сьогодні під час робочої зустрічі  перший заступник начальника   Управління Держпраці  Іван Гордей та заступниця Галина Кушнір з керівниками Головного управління Державної податкової служби у Чернівецькій області - заступницями Наталією Чернівчан та Тетяною Булавкою.
08 Квітня, 2022 р., 16:43
Головна платформа збору доказів злочинів РФ в Україні – warcrimes.gov.ua
08 Квітня, 2022 р., 16:41
УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОГО АГЕНТСТВА РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА У
08 Квітня, 2022 р., 16:00
Під такою назвою, 07 квітня,  у бібліотеці для дітей Вижницької міської ради відбулась патріотична гра-квест.
07 Квітня, 2022 р., 17:13
В Україні війна! Сьогодні, 7 квітня 2022р. у день Благовіщення, ми всі чекаємо звістку про Перемогу над російськими ворогами. Студенти,які знайшли захист від бомбардувань у Вижниці, Данило Вакуленко, Анастасія Удовик та Філіп Шкляр влаштували благодійний вуличний концерт. Всі кошти будуть передані до Вижницької міської ради для придбання вантажного автомобіля для потреб Збройних Сил України. Під час гри у Вижницькому небі кружляв і кружляв лелека, несучи на своїх крилах віру у Перемогу. Тримаємо стрій. Слава Україні! Переможемо!
06 Квітня, 2022 р., 15:38
Під час війни надзвичайно важливим стало єднання українців для боротьби з ворогом. Кожна добра справа наближає день перемоги.Саме тому працівники нашої бібліотеки для дітей Вижницької міської ради, ініціативна група та волонтери  згуртувалися і організовують цікаве дозвілля для усіх, хто потребує емоційної розрядки.
06 Квітня, 2022 р., 15:28
06 квітня  відбулось засідання виконавчого комітету Вижницької міської ради. На порядок денний було винесено 23 питання, серед основних: Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за І квартал 2022 року; Про Програму фінансової підтримки комунального підприємства «НАША АПТЕКА 24/7» на 2022-2024 роки; Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік; Про роботу КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Вижницької міської ради за 2021 рік; Про погодження внесення змін в структуру та штатний розпис КНП «Центр ПМД» Вижницької міської ради; Про створення добровольчого формування Вижницької міської територіальної громади під час введення воєнного стану; Про коригування тарифу на централізоване водопостачання та водовідведення та на послуги поводження з побутовими відходами  та ряд інших важливих питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь