Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Квітня, 2022 р., 11:55
В Україні війна! Увесь світ підтримує українців у її боротьбі з російським агресором. Днями від друзів з Італії отримали гуманітарну допомогу: речі першої необхідності, дитячий та дорослий одяг, продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти. "Lontana da vol ma vicina con il . Mia" - Хоч ми далеко один від одного, але в серці разом", - щиро написала юна італійка. Вся допомога облікована та відправляється за призначенням: військовим, які ведуть бойові дії, постраждалим від окупації жителям Київської обл. та вимушеним переселенцям, які знайшли прихисток від бомбардувань на території Вижницької громади та сусідньої з нами Кутської. Попереду ще не один день великої боротьби за право бути українцем. Маючи сильні Збройні Сили України, єдність в суспільстві та вірних друзів за кордоном, Перемога буде наша. Тримаємо стрій. Слава Україні! Переможемо!
22 Квітня, 2022 р., 09:48
Буковина втратила ще одного захисника. У бою за незалежність України із російськими окупантами загинув житель села Іспас на Вижниччині Петро Іванчук. Вижницька громада висловлює співчуття близьким та рідним! Вічна пам'ять Герою!!!
21 Квітня, 2022 р., 13:03
Правила пожежної безпеки в культових спорудах
21 Квітня, 2022 р., 11:27
Знайти працівників тепер можна через Telegram-канал «Пошук працівників (Чернівці)»
20 Квітня, 2022 р., 12:05
Вижницька міська рада повідомляє про те, що станом на 19.04.2022 року на рахунки, які були відкриті в органах Державної казначейської служби у Вижницькому районі для потреб тимчасово переміщених осіб та потреб територіальної оборони, надійшло благодійної допомоги від жителів громади, підприємств, організацій в розмірі  55 500 грн.
20 Квітня, 2022 р., 11:33
Відбудеться 22 квітня (п’ятниця), збір на 10:00 біля ресторану Купальська ніч, звідти відправляємось на Виженку пішим ходом і об 11 буде сам початок виставки. Вхід в музей є безкоштовним.
20 Квітня, 2022 р., 11:28
Юні таланти Вижниччини та діти, які проживають на території громади, з числа внутрішньо переміщених осіб, мають можливість відвідувати творчі гуртки як очно так і дистанційно. 86 діток з інших областей України обрали гуртки у Вижницькому будинку дитячої та юнацької творчості за своїми вподобаннями. Сьогодні вихованці малюють розмальовки новими фломастерами та олівцями від Громадської жіночої організації «Гендерний креативний простір» що у Коаліції з 5 партнерськими організаціями з Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей, серед яких наша ГО «Ми рівні», реалізує переформатований проект «Інституційна підтримка економічного потенціалу сільських жінок на рівні області та громад» за підтримки Українського Жіночого Фонду. Щиро вдячні за підтримку, допомогу та небайдужість до розвитку творчого потенціалу майбутнього нашої України – наших дітей.
20 Квітня, 2022 р., 11:00
Згідно зі ст. 6 Закону України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного  стану» ( далі Закон), у період дії воєнного стану не застосовуються норми статей 71 — 73 Кодексу Законів про Працю України, а за ст. 14 Закону — призупинено дію ст. 44 Закону «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності». Чи є це категоричною забороною? Чи може підприємство самостійно прийняти рішення про оплату праці в подвійному розмірі у вихідний день?
19 Квітня, 2022 р., 12:48
До відома роботодавців та працівників:  25 квітня, 2 та 9 травня є  цьогоріч  звичайними робочими днями
19 Квітня, 2022 р., 12:46
Що робити, якщо семиденний термін після дати закриття е-лікарняного закінчився, а статус лікарняного залишився «закритий»?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь