Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Травня, 2022 р., 09:19
8 травня весь цивілізований світ відзначає День пам’яті та примирення. У ці дні ми вшановуємо мужність і відданість тих, хто з неймовірною жагою справедливості виборов Перемогу, зупинив Другу світову війну, приніс мир і надію на нашу землю. Ми схиляємо голову перед тими, хто у жорстокій битві віддав життя за рідну землю, перед сотнями тисяч наших земляків, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу. Дякуємо всім солдатам, які сьогодні знищують і перемагають рашизм. Вижницький міський голова Олексій ЧЕПІЛЬ, представники міської ради, Вижницької районної військової адміністрації, районної ради, ради ветеранів поклали квіти до братської могили загиблим воїнам у Другій світовій війні та до символічної могили «Борцям за волю України» у Вижниці. Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх воїнів-захисників Батьківщини, які віддали свої життя заради миру та злагоди на Українській землі. Згадаємо усіх українців, які віддали життя за мир та свободу! #ПамятаємоПеремагаємо. У єдності наша сила! Слава Україні! До перемоги!
10 Травня, 2022 р., 09:17
Для гідного вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця у російсько-українській війні Іллі Мандалака, жителя міста Вижниці, розпорядженням міського голови Олексія Чепіля 10 травня 2022 року оголошено днем жалоби. Вижницька громада гірко оплакує важку втрату Героя, захисника України. Слава та вічна пам’ять загиблому Герою! Висловлюємо глибокі співчуття рідним, близьким та побратимам. Прощання з Героєм та похорон відбудуться у вівторок 10.05.2022 року о 10.00 годині (м. Вижниця площа Героїв Майдану). СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ! НИЗЬКИЙ УКЛІН! ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ! УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!
09 Травня, 2022 р., 10:38
04.05.2022року відбулося засідання комісії з питань топонімії, охорони та збереження історико-культурного середовища Вижницької міської територіальної громади з питанням «Щодо перейменування вулиць в населених пунктах громади». Комісія прийняла рішення про перейменування вулиць в населених пунктах громади:
06 Травня, 2022 р., 15:30
Вижницька громада отримала сумну звістку про втрату ще одного героя,  захисника України. У боях проти російського агресора загинув 35-річний житель м.Вижниці Ілля Вікторович Мандалак, учасник АТО, військовослужбовець військової частини А 3029, який був призваний на військову службу 25 лютого 2022 року. У нього залишились дружина, донька, батьки. Загинув 5 травня 2022 року в Харківській області під час бойових дій, потрапивши під обстріли «Градів».
04 Травня, 2022 р., 17:10
«Від народних джерел до сучасної інтерпретації». Під таким девізом проходив цьогорічний конкурс витинанок у Вижницькому фаховому коледжі мистецтва та дизайну «Витинанка - 2022 ». З великим задоволення у ньому брали участь учні художнього відділення Мистецької школи Вижницької міської ради.
04 Травня, 2022 р., 16:05
Вижницька міська рада просить організувати роботу по створенню підрозділу  старостинського округу відповідних населених пунктів громади Добровольчого формування Вижницької міської територіальної громади. Для зарахування особи до складу добровольчого формування необхідно надати такі документи:
04 Травня, 2022 р., 15:51
Згідно Постанови кабінету міністрів України від 29,04,2022р оку № 502 тарифи для населення по водопостачанню та водовідведенню залишаються на рівні тарифів станом на 24,02,2022 року .
04 Травня, 2022 р., 12:50
04 травня   відбулось засідання виконавчого комітету Вижницької міської ради. На порядок денний було винесено 11 питань, серед основних: Про погодження проекту рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків і зборів на 2023 рік»; Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік; Про затвердження розпоряджень міського голови; Про затвердження на травень місяць батьківської плати за харчування однієї дитини в день; Про надання дозволу на розміщення (встановлення) тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності та ряд інших важливих питань.
04 Травня, 2022 р., 11:33
Члени Партнерства Український Народний Дім у Чернівцях ГО "Комітет виборців" разом із Міжнародною Організацією з Міграції (МОМ) активно розпочали роботу над допомогою вимушено переміщеним особам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь