Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

15 Квітня, 2022 р., 14:47
14 квітня 2022 розпочали свою роботу курси з вивчення української мови для вимушених переселенців у м. Вижниця. З ініціативи Євгена Обшитоша, випускника Вижницької гімназії, Голови Молодіжної ради Вижницької МТГ, а також Зоряни Луканюк, вчительки української мови та літератури Вижницької гімназії щотижня відбуватимуться заняття, задля того, щоб у формі невимушеного спілкування на цікаві для учасників теми, спробувати допомогти тимчасово переселеним особам із зони бойових дій подолати мовний бар’єр і перейти на українську мову. Віримо, що в результаті вивчення курсу слухачі отримають змогу: вільно і грамотно здійснювати усну й письмову комунікацію українською мовою; формувати системний підхід у ставленні до минулого, сучасного та майбутнього України, цінувати культурно-історичні та морально-етичні надбання українського народу
15 Квітня, 2022 р., 13:11
Інформаційне повідомлення КУП «Комунальник»
15 Квітня, 2022 р., 11:04
Наразі на територію громади переведено виробництво 4 промислових підприємства. Забезпечуємо повне сприяння для оперативного запуску бізнесу. Також, проводяться всі необхідні роботи по облаштуванню умов проживання перевезених працівників.
15 Квітня, 2022 р., 10:38
щодня сім’ям з дітками, за потреби, надають дитяче харчування, засоби гігієни, памперси; продовжуємо облаштовувати місця у комунальних закладах громади для вимушених переселенців, яких усе більше приїжджає у Вижницьку громаду працівники Виженської школи тв Чорногузівського закладу дошкільної освіти створили належні умови для проживання багатьох сімей, які постраждали від російської агресії. Серед них багато дітей.  
15 Квітня, 2022 р., 10:32
- щодня до ЦНАПу Вижницької міської ради та віддалених робочих місць по старостинським округам  звертаються десятки, а то і сотні людей. Наші фахівці їх консультують, реєструють та видають необхідні довідки. Наразі у громаді зареєстровано уже понад 3 тисячі переселенців;
15 Квітня, 2022 р., 09:21
Частина гуманітарного вантажа, що прибув з Польщі напередодні, сьогодні був переданий Вижницьким рятувальникам. Дана місія стала можливою завдяки співпраці Вижницькоі міської ради, ГО «ЦЕНТР РОЗВИТКУ ГРОМАД» ІДЕЯ.ДІЯ. РЕЗУЛЬТАТ та Фондом "Пуща Ромінтська" (Польща)
13 Квітня, 2022 р., 11:38
Під час війни у людей виникає безліч правових питань, на які потрібні швидкі відповіді. Серед них:
12 Квітня, 2022 р., 10:11
Про пенсійне забезпечення осіб, які мають право на пенсію в разі втрати годувальника, відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь