Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Липня, 2022 р., 15:28
      Сьогодні Вижницька громада приймає близько 1500 внутрішньо переміщених осіб з окупованих територій України. Матраци, постільна білизна, одіяла та подушки, які передані Вижницькій міській територіальній громаді від представників Українського Народного Дому із Чернівців, використані для доукомплектування спальних місць в координаційних центрах для прийому вимушено переміщених осіб в с.Мілієве, с.Іспас та с.Чорногузи у рамках реалізації другого етапу проекту ПРООН за підтримки програми розвитку ООН «Підтримка ЄС для Сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування» за підтримки Європейського союзу. союзу. Вижницька міська  рада щиро вдячна за надану допомогу та в майбутньому надіється на плідну співпрацю.
14 Липня, 2022 р., 15:17
Запрошуємо на захід «Крута наука та психокорекція для дітей ВПО та дітей з громади у Вижницькій ТГ» , який відбудеться вже цієї п'ятниці 15.07.2022 року початок о 11.00 год. В приміщенні Вижницької спеціалізованої школи (другий поверх кабінет хімії) Захід організований для батьків та дітей з числа ВПО, а також для батьків та дітей з місцевої громади. Проходитиме процес взаємної інтеграції, психологічної адаптації та зниження тривожності за допомогою проективних методик в період війни.
14 Липня, 2022 р., 10:49
Медична реабілітація допомагає якнайшвидше відновити здоров'я та працездатність людини, зменшити показник первинної інвалідності, а отже скоротити терміни тимчасової непрацездатності.  Саме тому, застраховані особи можуть отримати послуги з реабілітаційного лікування в санаторно-курортних закладах, витрати на які  100 % фінансуються Фондом соціального страхування України.
13 Липня, 2022 р., 13:43
Для кожного одержувача пенсії завжди актуальне питання - де отримувати виплату - в банку чи на пошті?
13 Липня, 2022 р., 13:38
В умовах повномасштабного вторгнення тисячі українців зазнають емоційних потрясінь через загибель близьких та рідних, втрату домівок, відсутність готівкових коштів, продуктів та питної води, дезорієнтацію в часі та просторі. За таких трагічних обставин навіть найбільш витривалі нерідко шукають допомоги та підтримки, скерування та підказки зі сторони.
12 Липня, 2022 р., 14:12
Консультування громадян відбувається з питань, які належать до професійної компетентності  фахівців територіального органу Держпраці. 
12 Липня, 2022 р., 11:05
ДПС Буковини: надходження ЄСВ склали понад 2,4 мільярди гривень Як повідомили у Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області упродовж півріччя 2022 року надходження до державних цільових фондів склали понад 2,4 мільярди гривень єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.
12 Липня, 2022 р., 11:02
Г, що фахові консультації можна отримати за допомогою гарячої телефонної лінії або скориставшись послугою відеозв’язку.
11 Липня, 2022 р., 10:55
Впродовж січня-червня 2022 року 1267 роботодавців подали інформацію про наявність 4854 вакантних посад, що на 4,3% більше порівняно з відповідним періодом 2021 року.
08 Липня, 2022 р., 16:41
Бібліотека для дітей Вижницької міської ради є місцем, де можна цікаво, весело, а головне з користю провести свій літній відпочинок. Тому юні читайлики  проводять  дозвілля в бібліотеці для дітей: знайомляться з книжковими виставками, читають періодику, грають в настільні ігри.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь