Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Червня, 2022 р., 12:42
01 червня   відбулось засідання виконавчого комітету Вижницької міської ради. На порядок денний було винесено 12 питань, серед основних: Про хід завершення навчального року в  закладах  освіти Вижницької міської ради; Звіт про роботу КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Вижницької міської ради» за 2021/2022 навчальний рік; Про внесення змін до міського бюджету на 2022 рік; Про затвердження «Порядку передачі на території Вижницької міської територіальної громади гуманітарної допомоги, наданої  донорами, в умовах воєнного стану в Україні»; Про надання згоди на прийняття майна у комунальну власність Вижницької міської ради; Про надання дозволу на розміщення (встановлення) тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності та ряд інших важливих питань.
02 Червня, 2022 р., 12:42
В перший день літа – 1 червня, відзначається Міжнародний День захисту дітей. Цього року чудове свято організовано службою у справах дітей Чернівецької обласної військової адміністрації для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та тих, що перебувають в складних життєвих обставинах, в ТРГК «Сонячна долина». Для малечі були доступні цікаві розважальні локації.
01 Червня, 2022 р., 10:25
Ось і закінчився останній навчальний рік в Іспаській школі мистецтв для її випускників. Досить швидко промайнув час навчання, хвилювань і радісних успіхів після виконання творчих програм, концертних виступів на сцені сільського Будинку культури, обласних конкурсах і фестивалях.
01 Червня, 2022 р., 09:34
Електронні лікарняні продовжують формуватися і в умовах воєнного стану, а Фонд соціального страхування України штатно здійснює їх оплату – з початку війни фінансування лікарняних і страхових виплат не призупинялось ні на день.
01 Червня, 2022 р., 09:25
З метою посилення захисту прав працівників прийнято Закон №2253, яким внесені зміни до КЗпП і інших трудових законів. Йдеться про забезпечення рівності у сфері праці, правового регулювання масового звільнення працівників та колективного-договірного регулювання
31 Травня, 2022 р., 15:16
28 Травня, 2022 р., 18:05
У жорстокій війні, яку розв’язали російські окупанти Вижниччина втратила ще одного Героя - НЕСТЕРЮКА Юрія Сафроновича 1969 року народження із с.Багна, Вижницької ТГ.
27 Травня, 2022 р., 17:05
Вижницька  громада  втратила ще одного нашого захисника,  воїна-Героя НЕСТЕРЮКА Юрія Сафроновича 1969 року народження, із села Багна Вижницького району, який загинув на війні з російськими окупантами. Маршрут траурного кортежу буде повідомлено додатково.
27 Травня, 2022 р., 16:30
Підсумовуючи навчальний рік художнього відділення в сумбурі складних подій через агресію росії в Україні та залучення дітей-переселенців до навчання художнього мистецтва, учні школи приймали участь в різних конкурсах, виставках, фестивалях. І щоб об*єднати творчі здобутки молоді, розкрити творчий потенціал та сприяти розвитку української культури вже традиційно учні школи прийняли участь в ХІІ Всеукраїнському конкурсі з образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Вижницька палітра 2022» . Роботи шести учнів отримали дипломи

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь