Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

11 Квітня, 2022 р., 13:45
Після відновлення роботи Електронного реєстру листків непрацездатності, доступ до якого призупинявся на початку війни, деякі електронні лікарняні залишились у статусі «закритий» попри вичерпання строків.
11 Квітня, 2022 р., 13:44
Через бойові дії, ускладнену логістику і технічні обмеження, створення електронних лікарняних або видача паперових листків непрацездатності сьогодні можуть бути ускладнені.
11 Квітня, 2022 р., 12:24
Виконавчий комітет Вижницької міської ради звертається до платників єдиного податку для фізичних осіб-підприємців 1-ї та 2-ї груп, враховуючи  Закон “Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану” №2120-ІХ (реєстр №7137-д) був ухвалений 15 березня, згідно з ним, з 1 квітня 2022 року до припинення або скасування воєнного, надзвичайного стану на території України передбачено можливості фізичним особам-підприємцям та юридичним особам з оборотом до 10 млрд грн сплачувати єдиний податок з обороту в обсязі 2% за правилами, встановленими для 3-ї групи платників єдиного податку, тобто із звільненням від податку на прибуток, ПДВ та інших платежів, водночас передбачається добровільна сплата єдиного податку для фізичних осіб-підприємців 1-ї та 2-ї груп.
08 Квітня, 2022 р., 16:50
Про створення  максимально сприятливого консультаційного супроводу релокованих підприємств, які розпочали на Буковині  свою виробничу діяльність та надання їм необхідної  інформаційно-роз’яснювальної  допомоги обговорили сьогодні під час робочої зустрічі  перший заступник начальника   Управління Держпраці  Іван Гордей та заступниця Галина Кушнір з керівниками Головного управління Державної податкової служби у Чернівецькій області - заступницями Наталією Чернівчан та Тетяною Булавкою.
08 Квітня, 2022 р., 16:43
Головна платформа збору доказів злочинів РФ в Україні – warcrimes.gov.ua
08 Квітня, 2022 р., 16:41
УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОГО АГЕНТСТВА РИБНОГО ГОСПОДАРСТВА У
08 Квітня, 2022 р., 16:00
Під такою назвою, 07 квітня,  у бібліотеці для дітей Вижницької міської ради відбулась патріотична гра-квест.
07 Квітня, 2022 р., 17:13
В Україні війна! Сьогодні, 7 квітня 2022р. у день Благовіщення, ми всі чекаємо звістку про Перемогу над російськими ворогами. Студенти,які знайшли захист від бомбардувань у Вижниці, Данило Вакуленко, Анастасія Удовик та Філіп Шкляр влаштували благодійний вуличний концерт. Всі кошти будуть передані до Вижницької міської ради для придбання вантажного автомобіля для потреб Збройних Сил України. Під час гри у Вижницькому небі кружляв і кружляв лелека, несучи на своїх крилах віру у Перемогу. Тримаємо стрій. Слава Україні! Переможемо!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь