Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Травня, 2022 р., 09:16
29 квітня 2022 року в рамках проведення  Декади громадянської освіти та профорієнтаційної роботи у  закладах загальної середньої освіти, спільно з Чернівецьким національним університетом ім. Ю. Федьковича для вчителів та учнів закладів загальної середньої освіти Вижницької, Вашківецької, Берегометської  та Банилівської Т.Г. відбулася онлайн-зустріч з представниками кафедри  процесуального права.
03 Травня, 2022 р., 12:40
3 травня 2022, Державна податкова служба України повідомляє, що Законом № 2173-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо адміністрування окремих податків у період воєнного, надзвичайного стану» податковим органам, тимчасово, на період до припинення або скасування воєнного стану в Україні, надано повноваження на здійснення державного контролю (нагляду) та спостереження у сфері ціноутворення відповідно до Закону України «Про ціни і ціноутворення».
02 Травня, 2022 р., 17:43
Володимир Соколович - улюблений викладач класу духових інструментів нашої Мистецької школи.  Уже до кінця дня 24 лютого 2022р. був в строю. Сьогодні він служить в легендарній бригаді "Едельвейс". Але труби та співу не полишає. Його творчість у Військовий оркестр "Едельвейс" - всім моральна підтримка та сильна мотивація до навчання учням школи. Переглянути виступ можна за посиланням: 
29 Квітня, 2022 р., 16:33
З 02  по 05 травня 2022 року Вижницькою міською радою буде проводитись збір документів на компенсацію витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.
29 Квітня, 2022 р., 14:35
      28 квітня у Вижницькій публічній бібліотеці відбувся вечір пам`яті  та презентація книги «Я - норовистий вітер» поета, голови клубу творчої інтелігенції «Німчич», редактора однойменного журналу, члена НСЖУ Віктора Петровича Максимчука.    
28 Квітня, 2022 р., 10:43
В Україні війна.... Так не має бути. Гинуть найкращі.... Сьогодні, 28 квітня 2022р., в рідному с.Іспас відбувається чин похорону Петра Іванчука - захисника України, військовослужбовця частини А4007. Щиро співчуваємо родичам та близьким п.Петра. Поділяємо їхнє горе, сумуємо разом з ними. Низький уклін та Світла пам'ять....
28 Квітня, 2022 р., 09:47
Наша бібліотека відновлює послугу бібліоняні «Залиш дитину на годину». У нас облаштований ігровий куточок для найменших діток, де вони зможуть цікаво, весело та з користю проводити час, а батьки зможуть без зайвих побоювань залишити своїх дітей та в цей час виконати важливі справи. Наша бібліотека - це культурно-дозвілевий простір для проведення змістовного дозвілля та творчого розвитку дітей, зокрема - надання підтримки мамам для нетривалого перебування дітей в комфортному та безпечному середовищі. У нас є ляльковий театр «Чарівна рукавичка», понад 10 тисяч примірників цікавих книжкових видань , періодичні видання, комп’ютери з доступом до Інтернету.
28 Квітня, 2022 р., 09:22
З початку військових дій до Чернівецької обласної служби зайнятості звернулися понад 700 внутрішньо переміщених осіб. Служба зайнятості допомогла знайти роботу для 99 осіб.
27 Квітня, 2022 р., 14:42
До відома суб’єктів господарювання! Про навчання працівників з питань охорони праці під час воєнного стану

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь