Вижницька міська громада
Чернівецька область, Вижницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Квітня, 2022 р., 14:29
26 квітня – роковини Чорнобильської катастрофи. У цей день людство вшановує пам’ять жертв радіаційних аварій та катастроф, а також героїзм персоналу ЧАЕС, пожежників, військовослужбовців, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії.
27 Квітня, 2022 р., 12:20
Родичі зниклого безвісти можуть отримати пенсію по втраті годувальника
27 Квітня, 2022 р., 09:50
Великдень - найвеличніше свято для християн. Мученицький та стражденний Він для українців в цьому році. Традиційно щороку у м.Вижниця у Великодній вівторок, проводиться свято Писанки. Розпочалось воно в приміщенні Вижницької дитячої бібліотеки хвилиною духовності «Молимось за Україну». Провів її військовий капелан, викладач художнього відділення нашої Мистецької школи Федір Чев'юк. У спільній молитві взяли участь діти та їх батьки - вимушені переселенці, жителі громади. Присутні молились за всіх українських дітей, за військо, за перемогу та мир. Опісля директорка бібліотеки Ольга Ямбор презентувала ігровий куточок для найменших діток та ознайомила з новою послугою "Залиш дитину на годину". Облаштування ігрового простору відбулось завдяки фінансовій підтримці Антоніни Кириляк (придбання килиму), Наталії Додяк (іграшки) та Клубу українських жінок в Греції (канцтовари, олівці, фарби, конструктори, іграшки). Продовжила великоднє свято мистецька акція "І писанка оранжево горить". Дерева, що на площі ім.Темістокля Вірсти, розквітли барвистими писанками, які різними техніками виготовили учні Вижницької загально - освітньої школи ім. Ю.Федьковича, учнями нашої Мистецької школи, дітьми вимушених переселенців. Оновили імпровізовану галерею дитячих малюнків під відкритим небом "Слава Україні!"
27 Квітня, 2022 р., 09:47
Розпочав роботу новий проєкт з підтримки родин, які важко постраждали під час війни. Просимо поширити цю інформацію серед своїх друзів та знайомих Ваад України за фінансової підтримки американського фонду «Nova Ukraine» (Каліфорнія) розпочинає пілотний проєкт з підтримки родин, які важко постраждали під час війни впродовж останніх місяців. Передусім проєкт розраховано на внутрішньо переміщені родини, які внаслідок бойових дій втратили тимчасово чи незворотньо годувальника сім”ї. В межах проєкту сім’я отримує: – від 3 тижнів знаходження у Карпатах з проживанням у хороших умовах та триразовим харчуванням на день; – страхування впродовж терміну перебування у проєкті; – групові та індивідуальні заняття з психологами; – групові та індивідуальні заняття для дітей; – екскурсії по живописних Карпатах; – допомогу в організації логістики пересування до місця перебування та на зворотному шляху; – консультації та допомога наших волонтерів впродовж терміну всього проєкту. Докладніше про умови участі у проєкті за адресою: vaadua@gmail.com. При зверненні за ел. адресою просимо вказувати Ваше прізвище, ім'я та телефон, щоб волонтери змогли вийти yа зв'язок.
26 Квітня, 2022 р., 15:28
Міським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Вижницької міської ради та  КЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа» Вижницької міської ради було проведено турнір з футболу серед дитячих та юнацьких команд м.Вижниці, с.Чорногузи та командою дітей із числа тимчасово переселених, на підтримку ЗСУ та з нагоди святкування Великодніх свят. Ігри проходили в цікавій, захоплюючій боротьбі. Учасники турніру отримали позитивні, радісні емоції та гарно здружилися. Організатори змагань нагородили дітей грамотами та призами.
25 Квітня, 2022 р., 08:25
Йде Великдень - Свято, що символізує перемогу Добра над Злом. Тривожний і мученицький Він в цьому році. Вижницька громада надала прихисток від бомбардувань багатьом жителям українських міст і сіл. Більшість з них обмежені у коштах для придбання продуктів харчування, одягу, засобів гігієни. Вижницька міська рада висловлює щиру подяку за великодні продуктові пакунки для вимушених переселенців, які проживають на території громади. Вони надані виконавчим директором Центру громадської активності «Синергія» Наталією Батраковою та громадськими організаціями Канади. Хай прийдешній Великдень, як символ перемоги Світла над Темрявою, принесе Україні велику Перемогу у віковічній війні за Незалежність від російського нелюда. Слава Україні! Переможемо!
25 Квітня, 2022 р., 08:10
Весна на Вижниччині. Воскресає природа, воскресає життя. Надходять Великодні свята. І беруться буковинці за прадавні мистецтва розписування писанок – символу Великодня, символу весни, символу Вічності життя.
22 Квітня, 2022 р., 13:32
Зі старостату сіл Мілієве, Середній Майдан, Кибаки відбулася чергова поїздка до наших воїнів - героїв. Всі вони були приємно вражені та щиро вдячні за турботу. Всім щира вдячність за зусилля, всім релігійним конфесіям старостату та хто допоміг з паливом для поїздки.
22 Квітня, 2022 р., 12:54
Шановні жителі та гості Вижницької міської об’єднаної громади!
22 Квітня, 2022 р., 11:58
День сімейного дозвілля « Готуємось до Великодня» пройшов у нашій бібліотеці для дітей Вижницької міської ради весело, творчо та гамірно. Діти та батьки – переселенці виготовляли з кольорового паперу пасхальні корзинки, прикрашали та наповновали їх імпровізованими квітами та травичкою, використовуючи техніку орігамі. Але свято Великодня завжди супроводжується одним із найголовніших атрибутів- писанки. Діти мали змогу власноруч виготовити справжню великодню писанку технікою художньої наліпки. Наклейки до таких писанок були підібрані кольорові ,дитячі, казкові, які створили чудовий, колоритний писанково-казковий калейдоскоп, від чого дітки отримали безліч позитивних емоцій. Шановні користувачі! Слідкуйте за нашими оголошеннями та беріть участь у цікавих та змістовних творчих заходах бібліотеки. Приходьте, долучайтеся . Ми завжди Вам раді!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь